Krydstogter fra København 2024 & 2025

Cruise fra København til Norge, Nordkap, Baltikum, Grønland, Island mm.

Tag direkte på cruise fra København og slip for en lang flyrejse. Der findes mange forskellige krydstogter at vælge imellem og der venter et hav af nye oplevelser hver dag.

"Et krydstogt fra København giver dig muligheden for at se nogle af Skandinaviens mest ikoniske rejsemål".

Sejl op langs de fortryllende norske fjorde, besøg Skandinaviens perler på et cruise til Baltikum og nyd Stockholm, Visby, Helsinki m.fl., cruise fra København til Nordkap eller hvad med et krydstogt til mere eksotiske rejsemål som Island og Grønland, De Britiske Øer, eller et transatlantisk krydstogt, som enten starter eller slutter i den danske hovedstad. Ruterne skifter hvert år, så der er altid noget nyt at vælge imellem.

På et cruise fra København får du en ferie, hvor der er tænkt på alle detaljer. Helpension ALTID er inkluderet i krydstogtets pris og du kan vælge at tilkøbe all inklusive (drikkepakke m.m.) til din rejse. Med aktiviteter og faciliteter designet til alle aldre, er der noget for enhver smag.

Bor du på Fyn eller i Jylland?
Hvis du bor i den vestlige del af Danmark er det oplagt at kigge på andre havne. Du kan nemlig også sejle fra forskellige havne i Tyskland, bl.a. Hamborg og Kiel, så hvis det passer dig bedre, så se alle vores krydstogtsrejser fra Tyskland her.

Reservér dit krydstogt idag og glæd dig til en ferie på havet!

Din søgning gav følgende resultat