Familie-cruise - Krydstogt med børn

Familiekrydstogter for børn og voksne

Et krydstogt er ideelt, når familier skal på ferie sammen. Her er noget for børn i alle aldre, voksne af alle typer og hele familien på en og samme tid, på tværs af alle generationer. Udbuddet af aktiviteter ombord gør at der er noget at lave for hele dagen lang på et familie-cruise. I kan fx kaste jer ud i en gang basket, deltage i beach volley- og fodboldturneringer eller tage en omgang bordtennis eller shuffleboard eller race om kap i de vilde vandrutsjebaner!

En hverdag med børn indeholder utrolig meget logistik, som hentning af børn, indkøb, tøjvask, rengøring etc. Derfor er det vigtigt, at ferien bliver god og afslappende og at mor og far får tid til andet end det praktiske og det er lige præcis hvad et familie-krydstogt kan levere. Her får du tid til familien, hinanden, og de største valg du skal tage ombord, er hvad I skal spise og drikke.

Krydstogter med børn byder på store oplevelser, som man vil huske tilbage på for altid. De forskellige rejsemål byder på både forskellige aktiviteter, sjove udfordringer og lærerige udflugter for både børn og voksne, uanset alder. At tage på krydstogt som børnefamilie giver mulighed for at opleve sammenhold, få nye venner og betragte andre kulturer. Vi har nedenfor udvalgt en række krydstogtskibe, som vi selv bruger når familien skal ud på krydstogter. Her finder man bl.a. børneklubber, underholdning for teenagere, mange forskellige restauranter, sjove aktiviteter, mulighed for all inclusive og meget andet.

Din søgning gav følgende resultat