BETALING AF REJSEN

Ved bekræftelse af rejsen opkræves et depositum, som modsvarer vores leverandørers betalingsbetingelser, som oftest tilsvarer 25% af rejsens pris i depositum, og som skal betales kort tid efter bestilling, mens restbeløbet skal betales ca. 3 mdr. før afrejse. De endelige betalingsdatoer står på din reservation.

Overholdes betalingsdatoen for depositum, delvis betaling eller restbetaling ikke annulleres rejsen automatisk.
Overholdes betalingsdatoen for delvis betaling eller restbetalingen ikke forbeholder vi os ret til at annullere rejsen og det indbetalte depositum vil gå tabt jf. vores handelsbetingelser.

Reservation foretaget mindre end 90 dage før afrejsen skal betales fuldt ud med det samme.

Krydstogtet bekræftes endeligt efter modtagelse af rettidig indbetaling. Dvs. at så snart du har betalt, så træder handelsbetingelserne i kraft. Du finder handelsbetingelserne som er gældende for din rejse på linket nedenunder, det er også dem du godkendte da du foretog reservationen, så altså ikke noget nyt, men da de er er vigtige informationer bedes du læse handelsbetingelserne grundigt igennem.
Se handelsbetingelserne her

ONLINE BETALING:
Vi tager imod MobilePay & Dankort via betalingssiden på min rejse som du har fået et link til da du lavede din reservation. Du kan godt betale med kreditkort, så som Mastercard m. fl. her kræver det bare at du gør det via MobilePay, hvor du nemt kan knytte flere betalingskort til via appen.

BETAL MED BANKOVERFØRSEL:
Du kan også betale via bankoverførsel, så skal du blot indbetale beløbet på reg. og kontonr. 5338 0000255428.  
Oplys venligst dit ORDRENUMMER i overførslen
ellers kan vi ikke se hvilken booking du indbetalinger på.
VIGTIGT! Husk at betale i vores åbningstid (10-15 på alle hverdage) for at vi kan nå at registrere betalingen rettidigt. Pengene skal være os i hænde, altså stå på vores konto senest kl. 15.00 samme dag som betalingsfristen udløber, vi anbefaler derfor, at du laver en straksoverførsel, da vi så har pengene med det samme. Laver du en almindelig bankoverførsel, skal I tage højde for at det tager mindst 1 bankdag før pengene er os i hænde.

Ved betalinger over 25.000 DKK er det typisk ikke muligt at betale online. I stedet kan rejsen betales med en bankoverførsel.

KONTANTBETALING:
Kontantbetalinger er mulig
mod forudgående aftale på vores kontor og der kan højst betales 14900 DKK kontant. Vores bank opkræver et gebyr på 300 DKK per kontantindbetaling og derfor koster det 300 DKK at lave en kontantindbetaling til os. Bemærk vi har ingen kasse, så der skal betales i lige beløb og vi har ikke byttepenge. De 300 DKK betales via min rejse efterfølgende.