Kør-selv-Middelhavet

Kør-selv ferie Middelhavet

Tag på kør-selv ferie til Middelhavet og kom langt væk fra hverdagens travlhed.
En kør-selv ferie giver mange muligheder for at både at planlægge turen i mindste detalje, men også til at være spontan og holde inde når man vil. Samtidig sparer man flybilletten og kan opleve Europa på vej ned til dit flydende hotelskib.

Top rejsemål til kør-selv-ferien når du vil på krydstogt i Middelhavet
Norditalien
Med udgangspunkt fra Venedig, Marghera, Trieste, Monfalcone, Ravenna og Bologna byder Norditalien på en række muligheder når du tager på kør-selv ferie og vil på krydstogt i Middelhavet.

Kroatien
Landet er perfekt til kør-selv-ferie, badeferie, aktiv ferie og et oplagt sted for hele familien at samles. Naturen varierer fra smukt kystlandskab til bølgende vinmarker, til snoede veje og charmerende små byer til nationalparker i overflod.
Selvom der ikke findes så mange skibe du kan påmønstre i Kroatien, så er landet og især Istrien perfekt til at kombinere med et krydstogt rundt i Middelhavet, da Norditaliens havne ikke ligger så langt fra.

Frankrig
Kør til Marseilles, som er en levende og aktiv havneby i Frankrig, stil bilen og gå ombord på dit krydstogtskib og nyd Middelhavet til havs.

Vi har udvalgt de havne, som vi selv bruger, når vi tager på kør-selv ferie og skal på krydstogt i Middelhavet herunder.
Der findes parkeringsmuligheder ved alle havnene i Middelhavet, så din bil står sikkert og trygt mens du holder ferie fra rattet og sejler rundt i Middelhavet.

Din søgning gav følgende resultat