Krydstogt for voksne 2024 & 2025

Cruise for voksne

Et krydstogt er en rejsetype der danner den perfekte ramme, når man skal på parferie, rejse med vennerne eller have bedstevennen med på ferie, og fungerer som jeres flydende hotel under hele rejsen. I får derfor tid til hinanden, fokus til at udforske de forskellige rejsemål og ro til at nyde den lækre mad og gode service ombord, mens personalet på krydstogtskibet sørger for at I bliver forkælet på hele turen. Atmosfæren ombord er rolig, stemningen behagelig og fokus er på lækker mad, service i topklasse, flotte skibe, store spa-afdelinger og oplevelser og aktiviteter for voksne samt at være lang tid i hver havn.

I bestemmer naturligvis selv om I trænger til en aktiv eller mere afslappende ferie, men er I på en romantisk ferie for 2, så vil vi anbefale jer at booke en udvendig kahyt med balkon. Her kan man indtage morgenmaden, nyde udsigten og hinandens selskab helt uforstyrret. Der er også mulighed for at tilvælge all inclusive så I kan få det perfekte krydstogt til spændende destinationer som fx. Hawaii, Florida, Californien, Mallorca, Venedig - det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Find vores voksen-krydstogter her - vi har udvalgt de rederier vi selv tager med når børnene ikke skal med ferie.

Husk: Du kan selv indsnævre din søgning og finde de bedste tilbud ved åbne klikke på den blå knap, Åben Filter, så kan du bl.a. vælge kahytstype, rejsemål, og længde.

Din søgning gav følgende resultat