logotype
logotype

Krydstogt fra Tyskland 2024 & 2025

Cruise fra Tyskland - store oplevelser, tæt på!

Start ferien allerede på den anden side af grænsen

Du behøver ikke rejse langt væk for at få store oplevelser med hjem i bagagen. Tag på cruise fra Tyskland og besøg charmerende kystbyer, spændende historie, enestående natur og kultur. Cruise fra Hamborg er meget populært, nemt at komme til og en hyggelig by at besøge i forbindelse med krydstogtet, eller kør lige over grænsen og gå ombord i den charmerende havneby og tag på cruise fra Kiel. Der findes også krydstogter fra Warnemünde, men Kiel og Hamborg er de store krydstogthavne.

Der findes utallige krydstogter fra Tyskland, og du kan både få natur og storbyer til små charmerende kystbyer. Sejl fx til vulkanøen Island, eller tag på cruise til Grønland hvor natur i verdensklasse venter, cruise rundt om de charmerende Britiske Øer, eller tag på krydstogt til Norges magiske natur, hvor både Kyst-Norge og Nordkap er besøg værd.

GO-Cruise har et stort udvalg af spændende cruises fra Tyskland og udover de forskellige rejsemål, så er de flotte krydstogtskibe også en rejse i sig selv, med en hyggelig atmosfære, et hav af restauranter, barer, pool-områder, sjove aktiviteter og god underholdning, så du kan nyde sejladsen fuldt ud, mens skibets besætning sørger for at alt er i orden ombord.

Book dit cruise fra Tyskland idag og glæd dig til masser af store oplevelser, med gratis havudsigt på skibet!

Din søgning gav følgende resultat