Svalbard - isbjørnenes hjem

Krydstogter til Svalbard

Du får en oplevelse for livet på et cruise rundt i et højarktiske område, et rige af uberørte fjorde og takkede bjergtoppe beliggende nogle få hundrede mil fra Nordpolen, hvor isbjørnene strejfer vidt omkring og hvor du kommer helt tæt på naturens vidundere og hvor du kan opleve isbjørne, sæler, pingviner og ikke mindst isbjerge.

Om sommeren kan du tilmed opleve fænomenet Midnatssol!
Nord for polarcirklen finder du midnatssolen, som sørger for lange, lyse sommernætter som man næsten ikke kan få sig selv til at gå i seng til. Selvom vi er vant til solen, så er midnatssolen noget helt specielt.  Det er som om dagen både starter og slutter på én gang, når midnatssolen svøber alting i sit rødgyldne lys. Det er svært at beskrive ordentligt, det skal opleves.

"Det er i øvrigt rigtig svært at gå i seng når det er lyst og man ved, at der findes isbjørne som man kan gå glip af at se" Gitte, GO-Cruise.

Vil du have den ultimative Svalbardoplevelse, så anbefaler vi at du tager med Hurtigruten Expeditions, da skibene her er ekspeditionsskibe med naturguider og specialister ombord, som deler ud af deres viden og tager med på ekspeditionerne både på land men også til vands med de små hurtige zodiacbåde, som bringer dig helt tæt på isbjergene og giver mulighed for at man kan gå i land, hvor de store krydstogtskibe ikke kan komme til. Det koster også, det skal være sagt, men er det pengene værd? Bestemt, for hvor ellers kan du få sådanne oplevelser? På Grønland, næsten men det er nu heller ikke billigt.
Vil du have en smagsprøve og se hvad Svalbard kan, så sejler der en række andre krydstogter til ø-gruppen så du stadig får muligheden for at opleve en af verdens nordligste bosætninger og se den fantastiske og vilde natur.

Din søgning gav følgende resultat