Cruise til Svalbard - isbjørnenes hjem

Krydstogter til Svalbard

Du får en oplevelse for livet på et cruise rundt i et højarktiske område, et rige af uberørte fjorde og takkede bjergtoppe beliggende nogle få hundrede mil fra Nordpolen, hvor isbjørnene strejfer vidt omkring og hvor du kommer helt tæt på naturens vidundere og hvor du kan opleve isbjørne, sæler, pingviner og ikke mindst isbjerge.

Om sommeren kan du tilmed opleve fænomenet Midnatssol!
Nord for polarcirklen finder du midnatssolen, som sørger for lange, lyse sommernætter som man næsten ikke kan få sig selv til at gå i seng til. Selvom vi er vant til solen, så er midnatssolen noget helt specielt.  Det er som om dagen både starter og slutter på én gang, når midnatssolen svøber alting i sit rødgyldne lys. Det er svært at beskrive ordentligt, det skal opleves.

"Det er rigtig svært at gå i seng når det er lyst og man ved, at der findes isbjørne, man kan gå glip af at se" Gitte, GO-Cruise.

Oplev en af verdens nordligste bosætninger og se den fantastiske og vilde natur.

Vil du have den ultimative Svalbardoplevelse, så anbefaler vi at du tager med HX Hurtigruten Expeditions som er specialister i Svalbard, har naturguider og specialister ombord og hvor du kommer ud at sejle i små zodiacbåde (en form for gummibåde). Se mere her

Din søgning gav følgende resultat