logotype
logotype

Krydstogt fra Kiel 2024 & 2025

Cruise fra Kiel

Ferien starter allerede lige på den anden side af grænsen, på havnen i Kiel.

Du behøver ikke rejse langt væk for at få store oplevelser med hjem i bagagen. Tag på krydstogt fra Kiel og besøg charmerende kystbyer, spændende historie, enestående natur og kultur. GO-Cruise har et hav af spændende cruises fra Kiel og udover de forskellige rejsemål, så er de flotte krydstogtskibe også en rejse i sig selv, med et hav af restauranter, barer, pool-områder, sjove aktiviteter og god underholdning.

Nordkap, Verdens Smukkeste Kyst i Norge, Island, Svalbard m.m.

Stå på toppen af Norge ved Nordkap – et stort fjeldplateau, der munder ud i en klippe 307 m over havet og lad dig bjergtage af den fantastiske udsigt. Tag på cruise til De Norske Fjorde og oplev bl.a. Geiranger, en af verdens smukkeste fjorde, med sine stejle fjelde og brusende vandfald eller sejl med endnu længere nordpå til isbjørnenes ø, Svalbard eller Island.

De Britiske Øer
Rejs tilbage i tiden og udforsk de smukke og maleriske Britiske Øer med alt fra grønne vidder, forrevne klipper, ruiner og slotte til historiske byer med en nøje bevaret gælisk kultur. Oplev både Skotland, Irland, Orkneyøerne, England m.m. på et cruise til de Britiske Øer.

På et cruise fra Kiel får du en ferie, hvor der er tænkt på alle detaljer
Helpension er ALTID inkluderet i krydstogtets pris og du kan vælge at tilkøbe all inclusive (drikkepakke m.m.) til din rejse, ligesom du kan vælge mellem fx. indvendig kahyt eller udvendig kahyt med balkon og havudsigt (tilkøb). Med måltider, aktiviteter og faciliteter designet til alle aldre, er der noget for enhver smag. Reservér dit krydstogt fra Kiel idag og glæd dig til en ferie på det blå hav!

Din søgning gav følgende resultat