logotype
logotype

Krydstogt fra Hamborg 2024 & 2025

Cruise fra Hamborg - store oplevelser, tæt på!

Begynd ferien allerede på havnen i Hamborg

Du behøver ikke rejse langt væk for at få store oplevelser med hjem i bagagen. Tag på krydstogt fra Hamborg i Tyskland og se frem til charmerende kystbyer, spændende kultur og enestående natur. Vi har mange spændende ruter og destinationer fra Hamborg og udover de forskellige rejsemål, så er de flotte krydstogtskibe også en rejse i sig selv, med et hav af restauranter, barer, pool-områder, sjove aktiviteter og god underholdning.

Nordkap, Verdens Smukkeste Kyst i Norge, Island, Svalbard m.m.

Stå på toppen af Norge ved Nordkap – et stort fjeldplateau, der munder ud i en klippe 307 m over havet og lad dig bjergtage af den fantastiske udsigt. Tag på cruise til De Norske Fjorde og oplev bl.a. Geiranger, en af verdens smukkeste fjorde, med sine stejle fjelde og brusende vandfald eller sejl med endnu længere nordpå til isbjørnenes ø, Svalbard eller Island.

De Britiske Øer

Rejs tilbage i tiden og udforsk de smukke og maleriske Britiske Øer med alt fra grønne vidder, forrevne klipper, ruiner og slotte til historiske byer med en nøje bevaret gælisk kultur. Oplev både Skotland, Irland, Orkneyøerne, England m.m. på et cruise til de Britiske Øer.

På et cruise fra Hamborg får du en ferie, hvor der er tænkt på alle detaljer. 
Helpension er ALTID inkluderet i krydstogtets pris og du kan vælge at tilkøbe all inklusive (drikkepakke m.m.) til din rejse. Med aktiviteter og faciliteter designet til alle aldre, er der noget for enhver smag. Det er både muligt at sejle ud på krydstogter fra Hamborg med et stort skib til havs, eller på et flodkrydstogt på floden Elben.

Reservér dit krydstogt idag og glæd dig til en ferie på havet!

Din søgning gav følgende resultat