logotype
logotype

Krydstogt til Grønland 2024 & 2025

Cruise til Grønland

Verdensklasse natur:
Vil du opleve isbjerge, isbjørne og natur uden sidestykke, så tag med på et af vores krydstogter til Grønland. Her venter en storslået oplevelse, som kun er få forundt og en natur som er helt unik. Grønland er ikke overrendt af masseturisme, her er autentisk, barskt og smukt på en og samme tid. Hold udkig fra dækket på skibet efter enorme isbjerge, som kommer sejlende forbi, og spot hvaler som leger og spiser i havet omkring dig på hele turen. Nyd stilheden, mens dit krydstogtskib sejler dig fra det ene af Grønlands naturlige vidundere til den næste. Læg til ved farverige bygder og bliv blæst bagover af den imponerende Ilulissat isfjord med enorme gletsjere turkise vandfald.

GO-Cruise tilbyder både krydstogter til Grønland langs kysten med de store krydstogtskibe som har alle de faciliteter som man er vant til på et krydstogt, og derudover tilbyder vi også ekspeditionskrydstogter til Grønland, hvor skibene er mindre og hvor kaptajnen kan finde på at stoppe sit skib, hvis der lige er noget man absolut bare må opleve i naturen. Der er også gode muligheder for at vælge ruter som inkluderer besøg på Island.

Der er tænkt på alle detaljer:
Helpension ombord med alle måltider er ALTID inkluderet i krydstogtets pris og du kan vælge at tilkøbe all inklusive (drikkepakke m.m.) til din rejse. Med aktiviteter og faciliteter designet til alle aldre, er der noget for enhver smag på et uforglemmeligt krydstogt til Grønland.

Mulighed for at få fly inkluderet:
Uanset hvor krydstogtet starter henne, så kan GO-Cruise hjælpe med fly og hotel før/og efter krydstogtet til Grønland.

Reservér dit krydstogt til Grønland idag og glæd dig til en oplevelse for livet!

Din søgning gav følgende resultat