Bagageopbevaring – nemt, hurtigt og online

OPTIMER FERIEN! BOOK BAGAGEOPBEVARING OG NYD BYEN

Bagageopbevaring

OPTIMER FERIEN! BOOK BAGAGEOPBEVARING OG NYD BYEN

Kender vi det ikke alle, vi er tjekket ud af hotellet eller krydstogtskibet men flyet flyver først i aften. Nu har man nogle timer hvor man kan shoppe, spise en god frokost eller hvad man nu har lyst til. Det eneste man ikke gider er, at slæbe sin kuffert med rundt. Nu har GO-Cruise også løsningen på det. GO-Cruise har indgået et samarbejde med LuggageHero, som gør ferien meget nemmere og gør det muligt, at bestille billig bagageopbevaring i (næsten) hele verden. 

Du vælger by og sted hvor du gerne vil have bagagen opbevaret. Du kan bestille for 1 time eller for flere dage af gangen, det er op til dig. Din kuffert er ovenikøbet forsikret og det tager bare 3 enkle trin, så har du booket bagageopbevaring.

Book bagageopbevaring her
Når du bruger ovenstående link booker og bestiller du direkte hos LuggageHero og har du spørgsmål eller andet om din bestilte bagageopbevaring, skal du henvende dig direkte til LuggageHero.
Bemærk at GO-Cruise ikke kan yde support på ydelser tilkøbt hos LuggageHero.

Du kan live chatte med LuggageHero direkte på deres side eller skrive en email til dem på contact@luggagehero.com hvis I får behov for at kontakte dem.