Krydstogter i Caribien 2024 & 2025

Cruise i Caribien

Et krydstogt i Caribien er for de fleste den ultimative krydstogtferie, og det er da også et paradis af svajende palmer, hvide sandstrande, farvede paraplydrinks, lækre kokosnødder, velsmagende seafood og azurblåt hav så langt øjet rækker.

Vejret er næsten altid perfekt her, havet er varmt og indbydende med ca. 25 grader hele året rundt, indbyggerne er venlige og farverige, og så er der masser af kultur på programmet. For mange dansere er De Vestindiske Øer et absolut højdepunkt i Caribien. Se vores aktuelle tilbud og find det caribiske cruise som passer dig bedst.

Et krydstogt i Caribien er en enestående mulighed for at opleve et helt spektrum af tropiske paradisøer, som hver har sin egen charme. Sejlturene mellem de idylliske øer giver dig en følelse af frihed og eventyr, alt imens du nyder komforten og en afslappet stemning om bord på luksusskibe fra fx. Celebrity Cruises, Holland America Line, MSC, Royal Caribbean og Norwegian. Med krystalklare, blå farvande som dit daglige bagtæppe, vil du kunne udforske den kulturelle og naturskønne rigdom, der kendetegner de caribiske øhav - uden at skulle gennem lufthavnenes sikkerhedstjek.

Under dit cruise i Caribien vil du få mulighed for at opdage mangfoldigheden i det Caribiske Hav, lige fra hippe strandbarer og farverige markeder, til frodige regnskove og historiske slaveplantager. Du vil bevæge dig mellem eksotiske øer som Jamaica, Barbados, San Juan, Saint Vincent & Antigua. Du kan naturligvis også tage på krydstogt til Dansk Vestindien, hvor solen 'altid' skinner, og livet synes at gå i et bedageligt tempo.

De fleste krydstogter i Caribien giver mulighed for både afslapning og eventyr, hvad enten du foretrækker at snorkle langs koralrev, vandre op til spektakulære udsigtspunkter eller lære om den lokale kultur og historie. Et cruise i det Caribiske øhav er derfor en perfekt blanding af oplevelser, som du endda kan booke hos GO-Cruise som en pakkerejse hvor krydstogt og fly er inkluderet - ligesom dansk rejsegaranti er med. Kontakt os for at høre nærmere.

Din søgning gav følgende resultat