logotype
logotype

Krydstogt til Island 2024 & 2025

Cruise til Island

Dit arktiske eventyr venter! Island er vildt, magisk, fortryllende og med en fascinerende historie. Den storslåede natur er spækket med spektakulære vandfald, majestætiske bjerge og varme kilder. Men Island er også overraskende stort, og netop derfor er et cruise til Island, en perfekt måde at opleve øen på, da du kan komme vidt omkring uden at skulle køre rundt selv. Tag med på det mest fantastiske krydstogt, hvor du kan nyde udsigten til aktive vulkanøer og smeltende glestjere direkte fra skibet - og gå i land ved en charmerende lille by med små butikker og hyggelige gader kort tid efter. Island byder på mange indtryk hele vejen rundt.

Verdensklasse natur:
Oplev must see-klassikeren den Blå Lagune (den er det værd), hike ud til storslåede vandfald eller gå i fodsporene på elverfolket i Seydisfjordur, tag på hvalsafari i det nordlige Island fra Islands næststørste by Akureyri, og gå på opdagelse i Isafjordur, som er et af de mest øde, smukke og mest forrevne steder i hele Island og smag på lokal mad i Reykjavik.

Stort eller lille, hvilket skib skal du vælge?
Uanset om du er til store skibe med vandrutjsebaner, storslåede shows og underholdning ombord eller om det er små skibe med færre aktiviteter til gengæld for natur og dyreliv på første hånd, så har vi et cruise til Island til dig. Du finder alle vores cruises til Island herunder. Vil du med på et ekspeditionskrydstogt til Island, så se her

Der er tænkt på alle detaljer
Helpension er ALTID inkluderet i krydstogtets pris og du kan vælge at tilkøbe all inklusive (drikkepakke m.m.) på krydstogtskibet som en del af rejsens pris. Med aktiviteter og faciliteter designet til alle aldre, er der noget for enhver smag på krydstogtet til Island.

Flere af vores krydstogter til Island har desuden indbygget flere dages sejlads ved Grønland. Reservér dit krydstogt til Island idag og glæd dig til en ferie på havet!

Din søgning gav følgende resultat