Krydstogt Græske Øer 2024 & 2025

Cruise til de Græske Øer

Hvis du elsker Grækenland, så er et cruise rundt til de græske øer prikken over i'et. Det er ligesom at være på ø-hop blot på en meget mere praktik og behagelig måde, når dit krydstogtskib nemt og let fragter dig fra den ene græske ø til den anden, hvor du naturligvis stadig kan smage på retsina, tzatziki, græsk salat og gyros, alt sammen blot krydret med de græske øers charme og skønhed.

Et af højdepunkterne på et krydstogt i det græske øhav er Santorini i den græske øgruppe Kykladerne, som er kendt for sine hvide huse, blåmalede kirketårne, dramatiske klippevægge og flotte strande. Forkæl dig selv og smag på lækre lokale specialiteter som oliven, tomater, kapers, vindruer og den lokalt bryggede øl Volkan, mens du nyder den smukke udsigt over havet. Ombord på skibet kan du nyde en afslappet ferie med udsigt til verdens måske smukkeste øhav.

Sejl ud på krydstogtet fra den hovedstaden Athen og oplev det antikke Grækenland med alle dets levn fra fortiden. Når I går i land på en ny ø kan I vælge at deltage i skibets udflugter, eller blot bruge tiden på at slentre rundt i hyggelige byer som i århundreder har fået beriget deres kultur fra placeringen i Middelhavet. Mange krydstogter sejler ud fra havnen i Piræus ved Athen (45 minutter fra lufthavnen), men du kan også besøge det græske øhav på cruises fra fx. Rom, Trieste og Istanbul.

Læs mere om cruises i Grækenland her.

Din søgning gav følgende resultat