Krydstogt Grækenland 2024 & 2025

Cruise i Grækenland

Er du til gyros, kalamari og retsina, så ved du nok allerede hvor jeg er på vej hen, og lægger du dertil smuk natur, frappé og azurblåt hav og smukke strande, ja så er du nok ikke tvivl, det er naturligvis Grækenland jeg snakker om. Grækenland er fantastisk og et cruise i Grækenland er en eminent måde at opleve landet på. Stig ombord på dit krydstogtskib og nyd en rejse hvor oplevelserne står i kø, uanset om du er på havet eller i land.

"Hav, strand og kulturskatte i massevis samt masser af solskinstimer, charme og dejlig mad fra det græske køkken, det er et indbegrebet af et krydstogt i Grækenland"

På et krydstogt i Grækenland kan man opleve både historiske byer på fastlandet, og en hel perlerække af små ølandskaber i det græske øhav, hvor hvidkalkede huse, skønne strande og antikke ruiner venter. Tag en svømmetur i det varme, Ægæiske Hav, deltag i skibets udflugter og nyde sejladsen mellem de smukke destinationer i denne del af Middelhavet.

Kombinationen mellem krydstogtet og muligheden for at opleve de mange seværdigheder i hovedstaden er helt unik, og når du er færdig med at se Akropolis, Parthenon og minder fra forskellige generationer af de Olympiske Lege, kan du påmønstre skibet og sejle videre til mytiske rejsemål i Middelhavet som Santorini, Mykonos og endda helt til Istanbul, Venedig og Rom.

Krydstogt inkl. fly:
Næsten alle cruises i Grækenland starter fra den græske hovedstad Athen, nærmere bestemt havnebyen Piræus, og den nemmeste måde at komme til Piræus er at tage en taxa fra lufthavnen i Athen. Der er gode flyforbindelser til Athen, så det er nemt at tage på cruise fra Piræus. Det tager ca. 45 min fra lufthavn til havn. Hos GO-Cruise kan du booke dit krydstogt i Grækenland inkl. fly fra Danmark - kontakt os og hør nærmere.

Læs mere om krydstogter til de græske øer her.

Din søgning gav følgende resultat