logotype
logotype

Krydstogter fra Rom 2024 & 2025

Cruise fra Rom

Rom er rig på kultur, men er samtidig også en levende storby, hvor historien danner en fascinerende ramme om nutiden. Oplev Vatikanstaten og Peterskirken, drik espresso eller en skummende cappuccino som italienerne, mærk historiens vingesus i gladiator-arenaen Colosseum eller besøg Pantheon, som er en af de bedst bevarede antikke bygninger, og som oprindeligt var bygget som et tempel til de romerske guder. Den Spanske Trappe og Det sixtinske kapel er andre highlights her i 'den evige by'. Foruden naturligvis lækre restauranter med italiensk mad!

Når man tager på krydstogt fra Rom sejler man ud i Middelhavet fra havnen i Civitavecchia, som ligger ca. 45 min fra centrum i taxa eller 1 times tid i tog. Havnebyen Civitaveccia er ganske hyggelig, men kan naturligvis ikke sammenlignes med Rom. Et krydstogt fra Rom går ofte ud i den vestlige del af Middelhavet, til destinationer som Barcelona, Cagliari, Mallorca, Marseille, Genova og Cannes, men kan også gå længere væk og besøge utrolige destinationer i det østlige Middelhav.

Hos GO-Cruise kan vi hjælpe med hotel, transfer, flybillet og en række tilkøb i forbindelse med dit krydstogt fra Rom. Kontakt os for at høre nærmere om pakkerejser og hvilke rederier og krydstogtskibe vi tilbyder fra Italien.

Din søgning gav følgende resultat