Krydstogter fra Athen 2024 & 2025

Cruise fra Athen

Den græske hovedstad Athen er på en gang storbyferie, kultur, museums, cafeer og græske delikatesser, men har samtidig en skøn riviera. Athens Riviera er feriemålet for dig, der vil bo tæt på stranden, men stadig have mulighed for at tage på dagstur til Athen for at opleve Akropolis, spise på spændende restauranter og besøge interessante attraktioner. Og som toppen af kransekagen, så kan du tage på krydstogt fra Athens havneby Piræus, og her går turen ofte til de græske øer som er fyldt med liv og charmerende øboere.

Blandt de mest populære destinationer for cruises fra Athen findes den græske ø Santorini, samt Rhodos og Mykonos i spidsen, ligesom det er muligt at booke et krydstogt fra Athen med besøg i bl.a. Venedig, Istanbul, Cypern, Malta og Dubrovnik i Kroatien. Denne del af Middelhavet byder på et utal af gamle ruiner, kulturelle oplevelser og spændende historie. Fra små landsbyer med hvide huse og snoede gader, til pulserende storbyer med en fascinerende blanding af arv fra både det osmanniske rige, romerriget og arabiske erobrere.

Et krydstogt fra Athen starter i havnebyen Piræus, som reelt er en forstad til Athen. Krydstogtskibene ligger til kaj ved en række terminaler i den vestlige del af havnen. Det er muligt at tage direkte tog med linje M3 til havnen fra lufthavnen i Athen, som ligger ca. 50km væk. Det tager ca. en time. Kontakt os for at høre nærmere om cruise pakkerejser i Middelhavet fra Athen, inkl. fly fra Danmark, hvor du får fuld rejsegaranti og tryghed på ferien. Vi hjælper dig gerne med rådgivning om valg af indvendig kahyt eller udvendig kahyt, hvad der er inkluderet i rejsens pris og meget mere.

Læs mere om krydstogter i Grækenland her.

Din søgning gav følgende resultat