Cruise til Hawaii

Krydstogt Hawaii

Et krydstogt til Hawaii er det oplagte valg for dig, der drømmer om hvide sandstrande, svajende palmer, eksotisk natur og spændende udflugter. 

Sejl rundt imellem Hawaiis eksotiske øhav 
Oplev hovedstaden Honolulu med det pulserende byliv og mange seværdigheder såsom, Pearl Harbor og den verdenskendte strand Waikiki Beach. Gå på opdagelse i Hilo, den grønne by, som har en blanding af unikke butikker, lokale restauranter og sine smukke gamle bygninger. Også Maui, som er Hawaiis næststørste ø er et populært krydstogtmål. Øen er bedst kendt for sin fantastiske natur og dens imødekommende lokalbefolkning.

Så skal du have en ferie, hvor der både er turkisblåt vand, kridhvide strande, store aktive vulkaner, eksotiske skovområder, smukke bjerge og opleve gastronomi i verdensklasse, alt sammen krydret med spændende polynesisk kultur, ja så er et krydstogt i Hawaii noget for dig.

Hawaii - vejret
Den bedste årstid at rejse til Hawaii er i sommerperioden fra maj til oktober. Her får du op til 31 °C, men Hawaiis position i forhold til ækvator gør, at der stort set altid er en svalende brise ved kysterne, som gør varmen absolut tålelig. Badevandstemperaturen ligger mellem 23-27 °C året rundt.

Din søgning gav følgende resultat