Krydstogter til/fra Mallorca 2024 & 2025

Krydstogt fra Mallorca, Palma de Mallorca

Cruise til og fra Mallorca

Et krydstogt til Mallorca skuffer ikke. Denne Middelhavs-klassiker byder på fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, uspolerede naturoaser, snoede bjergveje med små, charmerende byer, klippeklædte kyster med små, uberørte badebugter og det bedste af det hele er, at du kan kombinere ø-ferien med et cruise fra Mallorca rundt i Middelhavet som en del af din ferie.

I selve Palma by finder man bl.a. den imponerende gotiske katedral og en række andre historiske bygninger, som kan fungere som et afbræk fra varme dage ved stranden. Byen er også stor nok til at tilbyde et væld af spændende butikker og restauranter.

Krydstogtskibe lægger til i den vestlige del af havnen i det der kaldes Terminal Cruceros eller Puerto Crucero med udsigt ind over centrum af Palma. Herfra er det nemt at komme videre ud og opleve øen, hvis man da ikke er på vej den anden vej mod spændende destinationer i hele Middelhavet. Bus og taxi forbinder krydstogthavnen med bymidten i pendulfart. Der er desuden kun ca. 20 minutters kørsel med taxa fra lufthavnen i Palma til havneterminalen, så du kan sagtens sejle samme dag som du ankommer til øen med fly.

Hos GO-Cruise kan vi hjælpe dig med at booke dit Mallorca krydstogt som pakkerejse med fly, transfer og diverse tilkøb inkluderet. På denne måde bliver du omfattet af rejsegaranti og kan tage afsted på dit cruise med ro i maven.

Din søgning gav følgende resultat