Krydstogt fra Miami, Florida 2024 & 2025

Cruise fra Miami til Caribien og Bahamas

Miami er den perfekte hub for krydstogter til Caribien og Bahamas. Her er gode flyforbindelser fra Danmark, Miami Beach er fuld af liv, skøn strand, gode shoppingmuligheder og så ligger nationalparken Everglades' sumpe tæt på. Tag på road trip til Key West eller oplev Orlando - hele Florida ligger for dine fødder.

Go Cruise tilbyder en række af enestående cruises fra Miami til eksotiske destinationer syd for Florida, herunder Bahamas, Caribien, Dansk Vestindien og mange flere. Fra den moderne krydstogtsterminal i PortMiami, som ligger kun 12km fra lufthavnen, får du den bedste start på dit krydstogt. Flere af de største krydstogtrederier har fast base i Miami, og du kan tage afsted på cruises på alt mellem 4 dage og 2-3 ugers varighed.

Kontakt os også for at høre nærmere om de populære cruise pakkerejser fra Miami, som inkluderer fly fra Danmark. Her får du fuld rejsegaranti og tryghed på ferien.

Miami bliver med ægte amerikansk beskedenhed kaldt for "The Cruise Capital of the World", og det er ikke tilfældigt. Du kan nemlig rejse på krydstogt året rundt fra denne skønne by, som oven i købet selv kan byde på både natur og underholdning i verdensklasse. Denne kombination gør et cruise fra Miami til noget helt specielt.

Din søgning gav følgende resultat