Krydstogt til St. Thomas

Krydstogt til St. Thomas
Oplev dansk kolonihistorie og nyd de fantastiske strande på den tidligere danske ø i Caribien, som var en del af Dansk Vestindien, og nu som nu er en del af de amerikanske jomfruøer.

På et krydstogt til St. Thomas ligger skibet til lige midt i hovedstaden Charlotte Amalie, så du kan gå direkte af krydstogtskibet i land og være midt i historiens centrum. På øen kan du stadig finde spor fra Danmarks kolonisering, og det er sjovt at gå på jagt efter gamle gadenavne på St. Thomas og de lokale hilser stadig og siger, velkommen hjem, når de ser en lyshåret.

Derudover kan du finde et utal af lækre strande og azurblåt hav så langt øjet rækker, palmer i massevis og et flot liv under havets overflade også.
Rent ud sagt, et caribisk paradis.

På trods af den lange afstand fra Danmark til Caribien, så var St. Thomas var under dansk herredømme indtil 1917!

St. Johns
Det er muligt, at kombinere et besøg på St. Thomas med et besøg på en anden tidligere dansk ø, nemlig St. Johns. Her kan du bl.a. udforske den gamle sukkerrørsplantage Annaberg, som er en del af den danske slavefortid på øerne og naturligvis også nå en tur i bølgerne blå mens du er på øen. Du kan tage en færge fra St. Thomas derover og dermed nå 2 tidligere danske øer på et krydstogt til Dansk Vestindien.

St. Croix
Øen ligger for langt fra de andre tidligere danske øer til at tage en lokal færge over til, men du kan finde krydstogter der går til St. Croix her.

Din søgning gav følgende resultat