logotype
logotype

Krydstogt til St. John

Krydstogt til St. John
Oplev dansk kolonihistorie og nyd de fantastiske strande på den tidligere danske ø i Caribien, som var en del af Dansk Vestindien, og nu som nu er en del af de amerikanske jomfruøer.

Der er ingen krydstogter der går til St. John, men læs med her og få tricket til at besøge St. John på dit krydstogt i Dansk Vestindien! Vi har nemlig selv været på krydstogt til De Dansk Vestindiske Øer og kan derfor give dig et tip, så du kan opleve St. John på dit krydstogt i Caribien. Det er nemlig muligt, at kombinere et besøg på St. Thomas med et besøg på St. John. Her kan du bl.a. udforske den gamle sukkerrørsplantage Annaberg, som er en del af den danske slavefortid på øerne og naturligvis også nå en tur i bølgerne blå mens du er på øen. Du kan tage en færge fra St. Thomas derover og dermed nå 2 tidligere danske øer på et krydstogt til Dansk Vestindien.

På et krydstogt til St. Thomas ligger skibet til lige midt i hovedstaden Charlotte Amalie, så du kan gå direkte af krydstogtskibet i land og være midt i historiens centrum. På øen kan du stadig finde spor fra Danmarks kolonisering, og det er sjovt at gå på jagt efter gamle gadenavne på St. Thomas og de lokale hilser stadig og siger, velkommen hjem, når de ser en lyshåret.

Derudover kan du finde et utal af lækre strande og azurblåt hav så langt øjet rækker, palmer i massevis og et flot liv under havets overflade også.
Rent ud sagt, et caribisk paradis.

St. Croix
Øen ligger for langt fra de andre tidligere danske øer til at tage en lokal færge over til, men du kan finde krydstogter der går til St. Croix her.

Din søgning gav følgende resultat