logotype
logotype

Krydstogt til St. Croix

Krydstogt til St. Croix

Oplev dansk kolonihistorie og nyd de fantastiske strande på den tidligere danske ø i Caribien, som var en del af Dansk Vestindien, og nu som nu er en del af de amerikanske Jomfruøer.

St. Croix er den største af vores gamle øer og her venter et caribisk paradis. Øen er frodig, grøn og omgivet af kridhvidt sand og azurblåt hav. Samtidig kan du stadig ane den danske kolonihistorie og besøge byerne Christiansted og Frederiksted, som blev grundlagt af danske kolonister i 1600 tallet. Det er på St. Croix at det blev meddelt at slaveriet blev afskaffet, det skete i 1848 af danske generalguvernør Peter von Scholten.

Et krydstogt til St. Croix i Dansk Vestindien tilbyder dansk kolonihistorie til en tropisk ø samt et utal af lækre strande og azurblåt hav så langt øjet rækker, palmer i massevis og et flot liv under havets overflade også. Rent ud sagt, et caribisk paradis og en perfekt måde at dykke ned i historien på!

St. Thomas
Du kan også tage på et krydstogt til St. Thomas. Her ligger skibet til lige midt i hovedstaden Charlotte Amalie, så du kan gå direkte af krydstogtskibet i land og være midt i historiens centrum. På øen kan du stadig finde spor fra Danmarks kolonisering, og det er sjovt at gå på jagt efter gamle gadenavne på St. Thomas og de lokale hilser stadig og siger, velkommen hjem, når de møder en dansker.

St. Johns
Det er ikke muligt at nå St. John fra St. Croix når du er på krydstogt. Men det er muligt, at kombinere et besøg på St. Thomas med et besøg på St. John. Her kan du bl.a. udforske den gamle sukkerrørsplantage Annaberg, som er en del af den danske slavefortid på øerne og naturligvis også nå en tur i bølgerne blå mens du er på øen. Du kan tage en færge fra St. Thomas derover og dermed nå 2 tidligere danske øer på et krydstogt til Dansk Vestindien.

Din søgning gav følgende resultat