logotype
logotype

Ekspeditionskrydstogt til Island 2024 & 2025

Ekspeditionskrydstogt til Island

Dit arktiske eventyr venter! Island er vildt, magisk, fortryllende, spækket med spektakulær natur, men også stort. Derfor er et ekspeditionscruise til Island, en perfekt måde at opleve øens alfer, sagaer og vulkaner på, da du kommer hele vejen rundt.

Landet af is og ild:
Ekspeditionen går til Islands vilde, robuste og storslået natur, til landet af is og ild, som er rig på kultur og med et hav af dyr og venlige indbyggere. Du vil naturligvis opleve den fascinerende natur, men også en blanding af farverige bopladser, små fiskesamfund og moderne byer. Du vil på helt nært hold se og mærke, vandfald, vulkaner og gletsjere samt få muligheden for at svømme i de naturlige, varme kilder. Du kommer også til at krydse Polarcirklen!

På vores spændende ekspeditioner til Island får du hele Islands fascinerende kyst at se og du får oplevet meget af det dramatiske og historiske Island sammen med det dygtige Ekspeditionsteam som findes ombord på HX Hurtigrutens fantastiske ekspeditionsskibe og som kan og vil fortælle dig vidt og bredt om historie, geologi, fauna, de dyr vi møder og is.

Kontakt os idag og få et tilbud på et ekspeditionskrydstogt til Island. Vi skræddersyr naturligvis din ferie helt som du ønsker, uanset om du vil booke krydstogtet alene eller med fly og hotel.

Læs mere om mere 'almindelige' cruises til Island her.

Alt Dette Er Inkluderet

Og meget mere til

Helpension inkl. drikkevarer til maden

Samt te og kaffe

Guidede ture i land med små både

Inkl. lån af støvler & vandrestave samt en vind- og vandtæt ekspeditionsjakke (til at tage med hjem bagefter)

Panoramiske saunaer & boblebade

Foredrag med ekspeditionsteamet

Eksperter til deres job

Vores Ekspeditionsskibe Til Island

Dit Hjem Under Ekspeditionen

Din søgning gav følgende resultat