Ekspeditionkrydstogter i Grønland 2024 & 2025 - Den Grønne Ø

Ekspeditionskrydstogter i Grønland


Oplev Grønlands verdensklasse natur: Vil du se isbjerge, isbjørne og uberørt natur? Tag med på et af vores ekspeditionskrydstogter til Grønland. Her får du en storslået oplevelse med en autentisk og rå natur, der ikke er præget af masseturisme. Grønland er både barsk og betagende og den nemmeste måde at besøge Grønland på, er på et skib.

Hold udkig fra dækket efter enorme isbjerge og legende hvaler i havet omkring dig. Nyd stilheden, mens ekspeditionsskibet sejler dig fra det ene af Grønlands naturlige vidundere til det næste. Besøg farverige bygder og oplev de imponerende fjorde med gigantiske gletsjere og turkise vand.

Øst- eller Vest?
Du kan vælge at udforske både Øst- og Vestgrønland, hver med sin unikke charme og spektakulære landskaber.
Østkysten af Grønland er svært at komme til, så de fleste der har været på Grønland har oplevet Vestgrønland, men nu er muligheden her for at opleve bl.a. verdens største fjordsystem, Scoresby Sund, som er 350 km lang og her venter dig, noget af den mest storslåede natur i Nordøstgrønland, ja i hele Grønland efter vores mening faktisk.
Vestkysten er mere til gengængelig, men fra sommeren 2025 bliver det muligt som noget helt nyt, at tage på ekspeditionskrydstogt med helt op til Thule og endda over, ja faktisk så langt som isen tillader det.
Udover spektakulær natur, så byder Vestgrønland også på byer, bygder og mennesker, og her vil du kunne komme til kaffemik og møde de lokale.
Uanset hvilken vej du vælger, så kan vi godt garantere, at du vil få en helt unik og uforglemmelig ferie.

Det bedste tidspunkt at besøge Grønland
Der findes intet dårligt tidspunkt at tage til Grønland på, men da vores ekspeditioner foregår med skib, så er juni - start september sæsonen for det, da isen i juni stadig er ganske fast mange steder, men så småt begyndt at tø, og dermed åbne op for de vigtige vandveje. Senere på sæsonen i juli kan man sejle længere nordpå til bl.a. Thule og over, med mindre naturen overrasker, det ved man aldrig, det er kun Moder Natur (og Kaptajnen), som bestemmer hvor langt nordpå man kan komme.

Ingen faste ruter:
Hvis der ikke findes en fast rute, jamen hvad skal jeg så se i Grønland? Når man sejler i de Arktiske områder, så er det mest spændende når dagens plan ikke lige lader sig gøre, for det er her et ekspeditionskrydstogt virkelig kommer til sin ret, når Kaptajnen og hans team udfolder sig og bruger deres ekspertviden til at sikre sig, at selvom dagens oprindelige program ikke lader sig gøre, så får du bare en anden og helt fantastisk dag i stedet for. Vejret er ikke vores fjende, men vores ven og ja, det lyder lidt søgt, men man skal ikke tage til de arktiske egne hvis man vil have sol og blå himmel, men derimod for at opleve naturen i sit rette element, rent og barskt som det kan være.

Kontakt os og hør mere:
Vores ekspeditionstogter kan ikke bookes online, men du er velkommen til at forhåndsreservere dit ekspeditionskrydstogt til Antarktis online i dag. Da det er noget helt særligt, vil vi gerne snakke med dig om skibe, kahytsvalg og alt derimellem.
Kontakt os i dag og hør nærmere.

Oplev The Big 3

Hold udkig efter moskusokser, hvaler & isbjørne

Isgiganterne

Isbjergene er ja bjergtagne! Det er et sælsom og fascinerende syn, at se isbjerge større end skibet.

Hvilket skib?

Fram & Spitsbergen tager ca. 200 gæster. Amundsen & Fridtjof Nansen ca. 500 gæster.

Her finder du hvalerne

Vestkysten er det bedste sted at se hvaler

Mød de lokale

De er nysgerrige, venlige og vil gerne snakke med en

Din søgning gav følgende resultat