logotype
logotype

Krydstogt i Nordatlanten

Cruise i Nordatlanten 2024 & 2025 - Krydstogter til Grønland, Island, Færøerne

Den absolut mest komfortable måde at opleve de fjerntliggende øer i Nordatlanten på, er på et krydstogt. Ønsker du at tage på cruise til Island & Grønland, Island & Færøerne eller endda en kombination af både Færøerne, Island og Grønland, så har vi her samlet de forskellige muligheder der kan lade sig gøre.

Oplev dramatiske klipper, grønne dale og den forfriskende havluft overalt hvor du er på Færøerne. Her er flere får end indbyggere, så du uanset hvor på Færøerne du kommer så vil du møde øens uldne beboere. Se hvalerne boltre sig i havet omkring Island og nyd de varme termiske bade der findes overalt på øen. Grønlands natur vil fortrylle dig og virkelig give dig følelsen af, at naturen hersker og vi mennesker er de små gæster der får lov at bo i den, det opleves især når du ser et kæmpe isbjerg sejle forbi dig.

Herunder kan du se kombinationer af krydstogter til Grønland og Island, krydstogter til Færøerne og Island, samt krydstogter til Færøerne, Island og Grønland. Du har også mulighed for at kombinere Island med Shetlandsøerne.

Din søgning gav følgende resultat