Spar 35% på krydstogter i Middelhavet med Norwegian Cruise Line

Store besparelser & store oplevelser i Middelhavet

Spar 35% krydstogter i Middelhavet med Norwegian Cruise Line ved bestilling senest 03/06/2024!
Samtidig kan du spare mange penge ved hjemmefra at opgradere dit krydstogt og tilkøbe Free at Sea fordelspakkerne (wifi, drikkepakke, udflugtsrabat, specialrestaurant og børnerabat) (Vælg All Inklusive prisen ved bestilling), du får nemlig op til 5 fordele mod normalt 2 for samme pris.

Et krydstogt i Middelhavet er til dig der vil opleve lidt af det hele. Storbyer, landsbyer, strande, charmerende øer, kultur, historie, sol og vand, shopping, flotte bygninger, farverige markeder, idylliske badebugter og smukke landskaber.

Middelhavet oplevet fra et krydstogtskib med Norwegian Cruise Line er perfekt til en ferie med venner og familie. Her er ingen faste spisetider, ingen dresscode, masser af valgmuligheder og aktiviteter ombord og et stort udvalg af ruter.

Rejser I med børn eller barnlige sjæle og folk med højt aktivitetsniveau, så anbefaler vi, at I vælger et af de nyere skibe som har alt fra *vandrutjsebaner, reb-baner og go-kartbaner ombord. Fx. Norwegian Encore, Escape, Epic, Joy, Bliss, Breakaway, Getaway, Prima og Viva.
Kan I nøjes med lidt færre aktiviteter, så gå efter de mindre skibe som Norwegian Dawn, Sky, Spirit, Gem, Jewel, Jade, Pearl, Star, Sun.
Uanset størrelse, så har alle skibene pool og jacuzzi samt fitnesscenter og naturligvis en fantastisk besætning ombord!

PS. Vi anbefaler, at man udnytter tilbuddet og tager Free at Sea pakkerne med i købet, det er virkelig value for money. Du kan under hver rejse se hvad der er inkluderet i Free at Sea.

Din søgning gav følgende resultat