Cruise fra Qatar

Krydstogt fra Qatar

Du behøver ikke flyve langt væk for at få sol og varme, du kan tage til Qatar! Kun 6 timer fra Danmark kan du nyde solens varme stråler, hoppe i det varme vand og nyde velduftende og velsmagende krydret mad og tage på ørkensafari.

Qatar byder på en verden af oplevelser og vil meget gerne fremvise det til resten af verdenen og også krydstogtrederierne har opdaget landets nemme infrastruktur, varme vejr og villighed til at byde gæster velkommen.
Landet er kontrastfyldt og har på både den gamle bydel med de gamle souqs (markeder) side om side med det ultramoderne Qatar med futuristiske bygninger og arkitektur i verdensklasse og naturligvis masser af shopping.
Nyd et par dage i Qatar og gå så ombord på dit flydende hotel, som oftest tager dig med rundt til Dubai, Abu Dhabi og Oman.

Gode råd: Qatar er traditionsrigt og her skal man følge landets regler, så det er ikke her de nedringede kjoler skal fremvises. Knæ og albuer skal være tildækkede og tanktops skal være pakket væk. Og ja, det lyder restriktivt, hvilket det også er især, men det gør ikke landets seværdigheder og solen og varmen mindre dårlige.

Tip: Prøv en 4x4 køretur i Ørkensandet, det er virkelig sjovt og når nu du er igang, så prøv at sandboarde! Det er ligesom at surfe, bare på sand! Og efter sigende er det på syngede klitter i Qatar, som ikke findes mange steder i verdenen.

Din søgning gav følgende resultat