Ekspeditionskrydstogter til Antarktis 2024 & 2025 - Det Frosne Kontinent

Ekspeditionskrydstogter til Antarktis


Vi plejer at bruge Antarktis som det bedste eksempel på, hvorfor et ekspeditionskrydstogt er den ideelle rejseform til dette sted. Forestil dig at tage på et krydstogt til Antarktis med isbjerge og storslåede landskaber rundt om dig i en verden der føles helt anderledes end noget andet du nogensinde har oplevet. Vil du blot se det fra afstand, eller vil du mærke isfladerne under dine fødder og opleve (og lugte) pingvinerne tæt på? Hvis det er det sidste, du ønsker, så er et ekspeditionskrydstogt til Antarktis det rette valg.

Tag med på en ferie du aldrig vil glemme og udforsk Antarktis' storslåede landskab, formet af naturens rå kræfter. Oplev betagende islandskaber og den majestætiske natur samt Antarktis’ vilde dyr på nært hold. Vores dygtige samarbejdspartner, HX Hurtigruten Expeditions, har i årtier udforsket området og sikrer, at du får mest muligt ud af din rejse, naturligvis afhængigt af hvad naturen vælger at vise frem, og deres skibe har den perfekte størrelse til ekspeditionsrejser i Antarktis.

"Når havet bliver krystalblåt og skyhøje isbjerge dukker op, føles det som en anden planet." Man indånder den friskeste luft, ser den klareste himmel og oplever en unik stilhed. Isbjerge, gletsjere, vulkaner og sne bidrager til en uforglemmelig naturskønhed.

Bag roen gemmer sig et livligt dyreliv. Pingviner inspicerer de fremmede, før de dykker i vandet. Sæler soler sig på klipperne mellem svømmeturene, og pukkelhvaler kan ses bryde vandet lige uden for kahytsvinduet.

Kontakt os og hør mere: Vores ekspeditionstogter kan ikke bookes online, men du er velkommen til at forhåndsreservere dit ekspeditionskrydstogt til Antarktis online i dag. Da det er noget helt særligt, vil vi gerne snakke med dig om skibe, kahytsvalg og alt derimellem. Kontakt os i dag og hør nærmere.

En Verden For Sig

Når havet bliver krystalblåt og skyhøje isbjerge dukker op, føles det som en anden planet

Vælg Med Omhu

Dec. = mest havis og pingvinernes parringsritualer. Jan.-feb. = bløde pingvinunger & spækhuggere, pukkelhvaler og sæler. Marts: Hvaler og modigere pingviner som kommer for at hilse på

En typisk dag i Antarktis

Ingen Skemalagte Dage

Rejseplanen er styret af forholdene omkring os, så ruten er ikke fast, til gengæld kan du være sikker på at altid vil opleve isfyldte labyrinter og få storslåede udsigter, både fra skibet og fra Zodiacbådene.

Mød de lokale

De er nysgerrige, søde, sjove, larmende og lugtende :D

Din søgning gav følgende resultat