Ekspeditionskrydstogter til Galapagos 2024 & 2025 & 2026

Et krydstogt til Galapagos er en oplevelse for livet, og selvom det er noget alle som har besøgt øerne siger, så passer det. Galapagos er et sted du aldrig glemmer, aldrig har oplevet lignende og som ikke findes mage til og ovenikøbet med sikkerhed ikke vil hjem fra, så er Galapagos stedet for dig. Her venter storslåede og unikke naturoplevelser og hver ø byder på forskellige flora og fauna samt dyrearter du kun finder her.

Galapagosøerne er et stort fredet naturområde, hvor myndighederne prøver at beskytte det unikke dyre- og planteliv som er meget sårbart, og derfor er adgangen til øerne begrænset på antal gæster om året, så man kan opretholde biodiversiteten. Derfor er et krydstogt også den bedste måde at komme ud at se mest på, da skibene har adgang til nogle af de øer som ligger længere væk, og hvor man allerede har bekræftet adgangen til øerne.

Du kommer naturligvis til at opleve kæmpeskildpadden, som øerne er opkaldt efter, se et utal af hav- og landleguanerne, svømme med legesyge søløver, se pelikaner og farverige krabber og et rigt fugleliv. Hold også udkig efter galapos hajer, pigrokker, pingviner, den blåfodede sule (blue footed boobies), albatroser, flamingoer, lava leguaner og meget mere.

Lokalbefolkningen er venlige og her venter så mange oplevelser, så man virkelig ikke har lyst til nogen sinde at skulle tilbage til dagligdagens trummerum, når man kigger rundt på dette paradis.

Et krydstogt til Galapagos er ikke bare et krydstogt, det er et ekspeditionstogt og kan og bør ikke sammenlignes med et almindeligt krydstogt. Her findes ingen vandrutsjebaner og kæmpeshows, naturen er din underholdning og det gør den til UG! Skibene er designet til at sejle i dette farvand med fokus på, at du som gæst kommer til at opleve alt det øerne byder på. Det er mindre skibe som kan tage mellem 48-100 gæster og lige så meget luksus naturen giver dig, ligeså meget får du ombord, hvor komforten og servicen er helt i top og de rederier vi samarbejder med som sejler ved Galapagos, har også deres egne små zodiacbåde/gummibåde med, så man kan komme ud i små grupper og

Galapagos venter på dig!

Mød de lokale

Dyrelivet er rigt og der er garanti for store oplevelser.

Øerne er et paradis for naturelskere

Man er tryllebundet fra første til sidste sekund over det mangfoldige og rige dyreliv.

Hver ø har et unikt økosystem

Kæmpeskildpadder, skildpadder, leguaner, talrige fuglearter, herunder blå- og rødfodede suler og galápagospingviner samt mange flere

Aktiviteter du kan deltage i

Sejlture, snorkling, vandreture, kajakroning og paddleboarding

Din søgning gav følgende resultat