logotype
logotype

Krydstogter fra Dubai 2024 & 2025

Cruise fra Dubai

Hvad enten du drømmer om sol, varme og azurblåt hav, enorme shoppingcentre, indendørs skibakker, vandland, ørkensafari i jeep eller på kamel, snorkelture, krydderimarkeder, golfbaner i verdensklasse, snowboarding, kælketure, ja nærmest alt hvad du kan tænke dig til, så finder du det på et krydstogt fra Dubai. Oplev unikke kulturer omkring Den arabiske Halvø og Den persiske Bugt på vores Dubai krydstogter.

Et krydstogt rundt til de Forenede Arabiske Emirater med bl.a. Dubai, Oman og Abu Dhabi giver dig en tur rundt i en verden af ældgamle traditioner med et ultramoderne touch. Her finder du både nogle af verdens smukkeste moskeer og nogle af de højeste skyskrabere i verden. Gamle markeder med alt fra guld, krydderier og mad ligger side om side med de nye kæmpe shoppingcentre, som er så store, at man kan fare vild derinde – eller du kan hoppe ned og svømme rundt sammen med utallige hajer og farverige fisk i et af akvarierne som pryder centrene.

Dit krydstogt starter typisk i Dubai Cruise Terminal i Port Rashid, som ligger kun 5km fra Dubais lufthavn (DXB). Nærheden til lufthavnen gør det virkelig nemt at være krydstogtgæst i netop Dubai, da der er så kort transfertid mellem skib og fly. Hvis du alligevel vælger at have nogle overnatninger i Dubai for at opleve denne ekstreme by, så er der kort afstand til både verdens højeste bygning, de kunstige palmeøer og dit hotel, som sikkert ligger ved en af de kridhvide strande med sol året rundt. Og hvis der ikke er sand nok på stranden, så tag på en guidet tur i ørkenen før eller efter dit cruise fra Dubai.

Kontakt os direkte for at høre nærmere om cruise pakkerejser fra Dubai, inkl. fly fra Danmark, hvor du får fuld rejsegaranti og tryghed på ferien.

Din søgning gav følgende resultat