Ekspeditionkrydstogter på Svalbard 2024 & 2025 - Isbjørnenes Ø

Svalbard - isbjørnenes ø - Ekspeditionskrydstogter med GO-Cruise

Ekspeditionskrydstogter Svalbard

Oplev en af verdens mest spektakulære destinationer: Svalbard. Dybt inde i Arktis, hvor isbjørne vandrer frit og midnatssolen kaster sit gyldne skær over snedækkede fjelde, venter en verden af overvældende skønhed og rå natur.

Ekspeditionskrydstogterne starter i Longyearbyen, som minder om en gammel guldgraverby. Vores dygtige samarbejdspartner HX Hurtigruten Expeditions, specialister i Svalbard, har naturguider og specialister ombord. Du kan lære om Svalbard og deltage i vidensprogrammer, og de sørger for, at du oplever den forunderlige og magiske verden, som Svalbard er, på den mest bæredygtige og mindst invasive måde.

Skibene er bygget til at sejle ekspeditionstogter, som kan bringe dig helt tæt på naturen. De råder over zodiacbåde, som ofte sættes i vandet, så du kan få en sejltur og opleve naturen på første hånd. Ved hjælp af zodiacs kan de også landsætte dig steder, som ellers ikke er mulige at nå.

Oplev en af verdens nordligste bosætninger og se den fantastiske og vilde natur. Hils på beboerne, som inkluderer sæler, pingviner og hvalrosser.

Kontakt os og hør mere: Vores ekspeditionstogter kan ikke bookes online, men du er velkommen til at forhåndsreservere dit ekspeditionskrydstogt til Svalbard online idag, men da det er noget helt særligt, vil vi gerne snakke med dig om skibe, kahytsvalg og alt derimellem.
Kontakt os idag og hør nærmere.

Unikt dyreliv

Svalbard er hjemsted for en mangfoldighed af dyreliv, herunder majestætiske isbjørne, yndefulde hvaler, og en overflod af arktiske fuglearter. Oplev de fantastiske skabninger i deres naturlige habitat.

En rejse for eventyrere

Om du er en eventyrlysten rejsende, der drømmer om at udforske de frosne vidder og imponerende gletsjere, eller en naturinteresseret sjæl, der søger en dybere forståelse for den arktiske økosystems kompleksitet, vil vores ekspeditionskrydstogter til Svalbard inspirere og berige dit sind.

Udforsk et uberørt arktisk paradis med erfarne guider og ekspeditionsteam. Med små, intime skibe udforsker vi de isfyldte farvande og kystområder.

Oplev fænomenet Midnatssol

Nord for polarcirklen finder du midnatssolen, som sørger for lange, lyse sommernætter. Det er som om dagen både starter og slutter på én gang, når midnatssolen svøber alting i sit rødgyldne lys.

Din søgning gav følgende resultat