MSC Seashore

MSC Seashore

Med inspiration hentet fra eksklusive strandlejligheder på en strandpromenade, er MSC Seashore bygget så havet aldrig er langt borte. MSC Seashore er søsterskib med MSC Seaside og MSC Seaview.

Udendørs promenade
Forestil dig en udendørs promenade med udeserveringer, butikker og pools på det helt unikke promenadedæk nær vandkanten, der løber hele vejen rundt om skibet. Her finder du også pools, jacuzzi og solstole til en rigtig afslappende ferie. MSC Seashore har et stort udendørsareal og med 6 swimmingspools, en enestående infinity-pool bagest på skibet og to infinty jacuzzis er der rigeligt med mulighed for at få dyppet sig.

Bridge of Sighs – glasbro 16 dæk over havet
Skibet har en helt spektakulær detalje, nemlig glasbroen på 16. dæk. Tag glaselevatoren hele vejen op, stå af og nyd den fantastiske og lidt gruende oplevelse det er at stå på en glasbro 16 etager oppe og kigge direkte ned på infinity poolen og havet under dig.  

Interaktive vandrutsjebaner
På MSC Seashores øverste dæk findes der fem heftige vandrutsjebaner. Med ”Slide boarding Technology”, kombineres en spændende oplevelse i vandrutsjebanen med interaktive spil.

Spis godt fra hele verden
I alt er der 9 forskellige restauranter og cafeer om bord. Fra hovedspisesalen og buffetrestauranten (der begge indgår i rejsens pris) til specialrestauranterne Teppanyaki, steakrestauranten ”Butcher’s cut” og en fiske- og skaldyrsrestaurant. Desuden serveres kulinariske lækkerier i Asian Market Kitchen, som MSC Cruises driver sammen med stjernekokken Roy Amaguchi. Ombord er der også 20 barer og et stort udbud af underholdning.

MSC Yacht Club
Ombord på MSC Seashore vil der være den største MSC Yacht Club med sine 3.000 kvm2 på tværs af fire dæk. Den private pool og solterrassen er blevet udvidet til 2.000 kvm2 og omfatter nu også en panoramisk jacuzzi samt Swarovski trapper.

Ny teknologi - bæredygtighed
Ombord på dette skib vil der også være en ny teknologi som er mere bæredygtig og miljøbevidst bl.a. med hensyn til luftrensning og spildevandsbehandling.

Et krydstogt med MSC Seashore er for hele familien!

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster5877
Besætning1648
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
339
m
Tonnage
169500
BT
Hastighed
21
knob

MSC Seashore

Hold udkig efter det næste rejsemål fra det unikke promenadestrøg 360° Waterfront Boardwalk, prøv verdens længste ziplinebane til havs eller bliv som et barn på ny i den store vandpark. MSC Seashore har den største andel udendørs arealer af alle krydstogtskibe og er et perfekt valg til hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe