MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

Skibet er fra slutningen af 2019 og er et moderne, flydende resort der kombinerer traditionel italiensk elegance med den nyeste miljøvenlige teknologi, og tilbyder flere innovative nyheder.

En flydende forlystelsespark
Skibets øvre dæk er en destination i sig selv. Den ene pool har et tag, der kan trækkes over, hvis vejret ikke er samarbejdsvilligt. 
Underholdningen for børn inkluderer en stor udendørs vandpark, en 2 dæk høj forlystelsespark samt store børne/ungdomsklubber. 
Alle skibets kahytter har et moderne og hyggeligt design (de fleste med egen privat balkon). 

Underholdning ombord
Nyd eksklusive shows i verdensklasse, der udføres i innovative spillesteder som Carousel Lounge, karaoke bar, comedy club, TV studio & Bar. 
Yngre gæster kan slå sig løs i super-forlystelsesparken og sportscenter med sport og spil om dagen samt fest og dans om aftenen. 
Og hele familien kan nyde timevis af sjov i en af ​​de mest komplicerede og spændende vandland til søs.

Et af højdepunkterne af MSC Grandiosas underholdning er de to splinternye Cirque du Soleil at Sea, shows der udelukkende er skabt til MSC Cruises gæster.
MSC Grandiosa giver gæsterne den bedste oplevelse med sit voksende digitale tilbud og vores digitale cruise-assistent, Zoe.

MSC Yacht Club - den største i MSCs flåde
Til gæster der vil forkæle sig selv, er der en eksklusiv VIP-afdeling fordelt på 3 dæk – MSC Yacht Club. 
De der har det privilegium at bo her kan nyde deres eget poolområde med tilhørende restaurant, bar, solarium, jacuzzis samt butlerservice og en observationslounge.

Hvem henvender skibet sig til?
MSC Grandiosa er et stort og moderne skib, fuld af aktiviteter og underholdning. Passer rigtig godt til børnefamilier/par, der værdsætter den europæiske servicetradition og det italienske køkken.

Vidste du at …
… Du som gæst har mulighed for at styre betalingerne ombord, foretage bookinger eller åbne kahytsdøren med et højteknologisk armbånd. Forældre kan også benytte armbåndet til at lokalisere deres børn ombord …

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster6297
Besætning1700
Dæk19
Bredde
43
m
Længde
331
m
Tonnage
181000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Grandiosa

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Grandiosa er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med MSC Grandiosa bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe