logotype
logotype

Sommerferie med havudsigt

Sommerferie 2024

Vi har samlet vores favoritter til sommerens bedste cruises i sommerferien 2024 🤸‍♀️🏄‍♀️🛟
Lad andre stå for mad, opvask og underholdning og tag på et cruise med lækker helpension, storslåede shows, et væld af aktiviteter for alle aldre eller bare læn dig tilbage, nyd solen og havudsigten.

Et krydstogt er ideelt, når familien skal på ferie, her er noget for store, små, barnlige sjæle og hele familien på en og samme tid!

Udbuddet af aktiviteter ombord gør at der er noget at lave for alle hele dagen lang. I kan fx kaste jer ud i en gang basket, deltage i beach volley- og fodboldturneringer eller tage en omgang bordtennis eller shuffleboard eller race om kap i de vilde vandrutsjebaner! 

Find din favorit blandt vores håndplukkede krydstogter herunder👇Krydstogterne er udvalgt af os personligt, og er vores egen personlige anbefaling til dig til en fantastisk sommerferie på havet og er de krydstogter og skibe vi selv bruger når hele familien skal med på krydstogt.

Piist... Vidste du, at du nemt og trygt kan reservere dit krydstogt online lige her på siden 24/7. Vi har prøvet at gøre det så nemt som muligt at bestille sommerens krydstogt online,
Velkommen ombord 🛳️

Din søgning gav følgende resultat