Transatlantisk cruise

Transatlantisk krydstogt

Drømmer du om at sejle fra den ene verdensdel til den anden, om mange dage på havet, og kun at se vand så langt øjet rækker? Så er et transatlantisk krydstogt eller crossing, som det også kaldes, lige noget for dig.

På en sejlads over Atlanten får du rig mulighed for at fordybe dig i de bøger du har haft liggende længe, men aldrig fundet tid til at læse, til at finde alle de hyggeligste kroge på skibet, tid til at deltage i skibets mange daglige aktiviteter og så har du også stadig oceaner af tid til at kigge ud over skibssiden og meditere over de mange forskellige nuancer af blå, havet kan fremvise.

Der findes et hav af transatlantiske krydstogter, fra Middelhavet til Sydamerika eller endda ofte fra København og til Nordamerika. Et transatlantisk cruise er ofte af længere varighed og man får som regel meget for pengene, da priserne på disse ture er ganske ganske favorable. Har du muligheden for at være endnu længere tid afsted, så kan den transatlantiske crossing oftest kombineres med et efterfølgende cruise, som kunne være rundt i Caribien eller op nordpå til Canada og New England. Eller hvad med at tage et par dage i den by skibet sejler til? Boston, New York, Buenos Aires eller Rio er alle steder, hvor man hurtigt kan få et par dage til at gå.

Uanset hvilken rute du vælger, så bliver det en oplevelse, du sent vil glemme!

Din søgning gav følgende resultat