Cruise i Australien & New Zealand

Krydstogt Australien og New Zealand

Et krydstogt til Australien og New Zealand er for dig som ønsker at opleve storslået og eksotisk natur med et fascinerende dyreliv kombineret med storby og ikoniske bygninger.

Sydneys imponerende bygninger, sitrende atmosfære og gamle kultur gør at byen tiltrækker mange turister årligt og det er ikke svært at forstå. Australien er stort og har meget forskelligt at byde på, f.eks. den australske ødemark, de bølgende bjerglandskaber, tropiske regnskove og indbydende sandstrande vil få dig til at tabe kæben i al deres pragt.

New Zealand er ligeledes et land med en natur, så smuk, at det er svært at finde ord. Det krystal blå hav, de majestætiske bjergkæder og frodige natur slår benene væk under dig og det er svært at se væk. Der er mange spændende ting at tage sig til i New Zealand og friluftsaktiviteter er et kæmpe hit, da det giver dig mulighed for at se naturen som den burde ses.

Vejret i Australien og New Zealand
Både Australien og New Zealand har sommer, når vi har vinter, så det er oplagte feriedestinationer, hvis man vil væk fra det kolde vejr i Danmark

Din søgning gav følgende resultat