Cruise i Asien

På et krydstogt til Asien blander man nyt, gammelt, moderne og antikt. Vores krydstogter til Asien rummer alt lige fra pulserende storbyer, eksotiske strande, ældgamle traditioner og hektiske gademarkeder. Den bedste måde at opleve mest på i Asien, er ombord på et krydstogt. Du kommer rundt og får nye oplevelser hver dag og det bedste af det hele er, at kufferten kun skal pakkes ud en gang på turen.

Japan, Myanmar, Thailand, Cambodia, Vietnam
Mulighederne er mange og det sværeste er at bestemme hvilke af de mange eksotiske rejsemål man gerne vil besøge på sit krydstogt.
Du kan bla. komme til populære Japan med de smukke kirsebærtræer, møde farverige geishaer, opleve fortiden på et af de traditionelle te-huse og udforske de mange templer rundt om i landet. 

Der findes nu endelig også krydstogter til Myanmar, som rummer en skattekiste af oplevelser!
Landet er stadig ganske uberørt af turisme og fuld af store naturoplevelser og en imødekommende befolkning. Infrastrukturen er ikke helt på toppen endnu, men det er en del af charmen.

Du kan også sejle ud og opleve orangutan-øen Borneo, hoppe en tur i det smukke og krystalblå vand på Fililippinerne, shoppe løs i Hong Kong & smage på det perfekt krydrerede køkken i Vietnam. 

Fælles for Asien er dog at den særlige buddhistiske religion fornemmes overalt og er med til at gøre stemningen afslappet og uhøjtidelig. Køkkenet er et kapitel for sig selv, men den fantastiske madkultur gør også denne verdensdel et besøg værd.

Din søgning gav følgende resultat