Cruise til Alaska

Krydstogt Alaska

En rejse til Alaska er en storslået rejse til en af verdens mest fantastiske kystlinjer og den mest optimale måde, at opleve Alaska er på, er et krydstogt. På et krydstogt langs Alaskas kyst vil du opdage en skøn blanding af oprindelig kultur, guldgraverhistorie og noget af verdens mest spektakulære naturscenerier.

På et krydstogt til Alaska kan du fx opleve Alaska Inside Passage, som af mange beskrives som en af verdens smukkeste sørejser, med imponerende gletsjere og et fantastisk dyreliv. Er man heldig og spejder man længe nok, så kan man også opleve og se hvaler på denne storslået rejse. Blandt Alaskas mange store dyrearter finder vi også den brune bjørn, isbjørnen, gråbjørnen og elgen.

At opleve Alaska fra vandsiden er også en god måde og opleve nogle af højdepunkterne i USA’s største stat. USA købte Alaska af Rusland i 1867, men blev først officielt den 49. stat i januar 1959. Alaska udgør imponerende 1/5 af hele USA’s territorium. Alaska er en af kun to stater, som ikke grænser op til andre amerikanske stater. Alaska er adskilt fra resten af USA af 800 km canadisk territorium og hovedstaden Juneau er den eneste hovedstad i USA, som kun kan nås med fly eller skib.

Kort sagt, så er Alaska et af de mindst udforskede og absolut smukkeste steder i verden, så tager du på et krydstogt til Alaska, får du garanteret en masse oplevelser du sent vil glemme med hjem.

Din søgning gav følgende resultat