GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

Om os

Om GO-Cruise

Fuld af bange anelser om at det ville blive den kedeligste ferie nogensinde samt fordomme om blåhårede ældre damer, tog vi på vores første krydstogt for mere end 10 år siden, og måtte blankt erkende at vi tog helt fejl! Keder man sig ombord på et krydstogtskib, så er det fordi man har valgt det, og det kan jo også være en del af ferien.
Sidenhen er krydstogtsbranchen og rederierne bare blevet endnu dygtigere og mere innovative, ikke kun med hensyn til at finde nye destinationer verden over, men især udviklingen af skibene, så der er noget ombord for alle uanset alder og interesser.

Hvad enten du normalt er til afslapning på stranden, aktiv ferie, familie/børneferie, individuel ferie eller grupperejser så vil du på et cruise finde alt sammen i en pakke. Det er netop derfor at vi i GO-Cruise er så vilde med krydstogter og ønsker at andre også skal prøve denne form for ferie, og vi er sikre på at når du først har prøvet det én gang, så tænker du allerede på hvortil og med hvem dit næste cruise skal være med.

Vi har udvalgt de rederier, skibe og ruter, som vi selv synes er de bedste og er overbeviste om at du vil få en helt fantastisk krydstogtferie.

Velkommen ombord,

Hilsen GO-Cruise

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image