GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

TILBUD

Vores bedste tilbud

Vi har gjort det nemt at vælge hvilket slags tilbud der passer til dig. Prisbaskere er som regel de billigste tilbud og det der kommer nærmest begreber som afbudsrejser og last minute. Bedst til prisen er ikke nødvendigvis de billigste, men der du efter vores vurdering får mest for pengene – “best value for money”, som det hedder på godt engelsk.
Ekstra fordele er de tilbud, hvor du får noget ekstra med i købet. Det kan f.eks. være drikkevarer ombord inkluderet, gratis wi-fi, ekstra lommepenge eller en særlig rabat ved tidlig bestilling. Familiepakker har vi lavet for at gøre det nemt og vælge de bedste tilbud til familien som rejser med børn

Hvilken slags krydstogtgæst er du?

Vi har gjort det lidt lettere at vælge. Hvad enten du normalt er til afslapning på stranden, aktiv ferie, familie/børneferie, gourmetferie, individuel ferie eller grupperejser, så vil du på et krydstogt finde alt sammen på et sted – nemlig på skibet. Det er netop derfor at vi i GO-Cruise er så vilde med krydstogter og ønsker at andre også skal prøve denne form for ferie.