GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

STORSLÅET NATUR

Krydstogter der byder på Storslået Natur

Storslået Natur fra dit krydstogtskib

Naturen er vidunderlig, uforudsigelig og spektakulær! Og endnu bedre set fra søsiden af.

Kan du forestille dig at sidde på dækket og se de stejle klippevægge som knejser mod himlen og de brusende vandfald som plasker ned, mens du nærmest føler du kan læne dig ud og røre ved begge dele, ja så kan du forestille dig at være på et krydstogt til de fortryllende norske fjorde – og du kan komme afsted fra Danmarks skønne hovedstad hele sommeren over. For dem tættere på grænsen kan man også komme med fra Kiel og Hamborg.

Vil du gerne længere væk og starte et andet sted fra, fx fra filmbyen Seattle, og har du altid drømt om at se bjørne og hvaler og gletchere i forskellige farver, så er Alaska stedet for dig. Her venter dig en naturoplevelse som du sent vil glemme.

Er du mere til de varmere himmelstrøg, men vil stadig gerne have de store naturoplevelser, så skal du overveje et cruise til Hawaii. Her venter dig et drømmescenarie af natur, som spænder fra tropisk jungle, sprudlende lava, snedækkede tinder og vandfald i tusindvis.

Eller hvad med cruise i gennem Panamakanalen eller fra Australien og rundt om New Zealand? Det er spektakulære oplevelser!

Se krydstogter der giver dig naturoplevelser du sent vil glemme her:

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image