GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

STORBYER

Storby krydstogter

Storbyer – et cruise giver dig flere storbyer på een ferie

Hvorfor nøjes med én storby, når man kan sejle med sit flydende hotel fra den ene til den anden uden at skulle pakke kufferten igen og igen – mere afslappende storbyferie findes vist ikke.

Starter eller slutter dit krydstogt i en af de ”rigtige ” storbyer som f.eks. Barcelona, Venedig, Rom eller New York, så anbefaler vi at du indberegner minimum et par dage før eller efter cruiset, så du rigtig kan få udforsket byen, når nu du alligevel er der.

Flere af krydstogterne giver dig også rig mulighed for at opleve storbyerne undervejs på turen, når skibene lægger til i fx Civitavecchia, som er Roms havneby. Her kan du tage med på en af skibets arrangerede udflugter eller selv tage toget direkte ind til centrum og nyd en skøn dag i kulturens tegn. Fra Piræus, som er Athens havneby kan du også vælge en af skibets mange udflugter eller selv tage med fx hop-on/hop-off bussen ind til antikkens arnested. Selvom der er rig mulighed for at udforske både det kulturelle og det historiske, så glem ikke at nyde nutiden. Find en plads på en cafe, smag på den lokale mokka og oplev stemningen, mylderet og skønheden i byen.

Se vores storbyferie-krydstogter her.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image