logotype
logotype

Cruise til Galapagos

Vil du have en oplevelse for livet og besøge et sted, du aldrig glemmer, aldrig har oplevet lignende og som ikke findes mage til og ovenikøbet med sikkerhed ikke vil hjem fra, så er Galapagos stedet for dig. Her venter storslåede og unikke naturoplevelser og hver ø byder på forskellige flora og fauna samt dyrearter du kun finder her.

Galapagosøerne er et stort fredet naturområde, hvor myndighederne prøver at beskytte det unikke dyre- og planteliv som er meget sårbart, og derfor er adgangen til øerne begrænset på antal gæster om året, så man kan opretholde biodiversiteten. Derfor er et krydstogt også den bedste måde at komme ud at se mest på, da skibene har adgang til nogle af de øer som ligger længere væk, og hvor man allerede har bekræftet adgangen til øerne.

Du kommer naturligvis til at opleve kæmpeskildpadden, som øerne er opkaldt efter, se et utal af hav- og landleguanerne, svømme med legesyge søløver, se pelikaner og farverige krabber og et rigt fugleliv. Hold også udkig efter galapos hajer, pigrokker, pingviner, den blåfodede sule (blue footed boobies), albatroser, flamingoer, lava leguaner og meget mere.

Lokalbefolkningen er venlige og her venter så mange oplevelser, så man virkelig ikke har lyst til nogen sinde at skulle tilbage til dagligdagens trummerum, når man kigger rundt på dette paradis.

Et krydstogt til Galapagos er ikke bare et krydstogt, det er et ekspeditionstogt og kan og bør ikke sammenlignes med et almindeligt krydstogt. Her findes ingen vandrutsjebaner og kæmpeshows, naturen er din underholdning og det gør den til UG! Skibene er designet til at sejle i dette farvand med fokus på, at du som gæst kommer til at opleve alt det øerne byder på. Det er mindre skibe som kan tage mellem 48-100 gæster og lige så meget luksus naturen giver dig, ligeså meget får du ombord, hvor komforten og servicen er helt i top!

Det er ikke en billig ferie, men til gengæld får du en oplevelse for livet! Galapagos venter på dig!

Din søgning gav følgende resultat