GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

REDERIER OG SKIBE

Generelt om rederier

Når du kigger på krydstogter kigger man lige så meget på rederier, skibe og kahytter, som på destinationer. Valg af rederi er vigtigt for din krydstogtferie og derfor anbefaler vi, at du læser mere om rederierne, deres skibe og udbud inden du vælger din krydstogtferie.

Nogle rederier har fokus på et hav af aktiviteter, mens andre fokuserer på gastronomi og service og andre igen lægger vægt på børnefamilier.

Nogle rederier har drikkepenge inkluderet i prisen fra starten af, mens de hos andre skal lægges oveni i prisen på cruiset. Du kan se under hvert rederi hvad der er inkluderet og ikke inkluderet i prisen samt under det enkelte krydstogt.

Drikkepakker er en anden ting, som er yderst populær hos skandinavere og nogle rederier har drikkevarer inkluderet i prisen, mens det hos andre kommer an på hvilken slags kahyt du vælger, og nogle har slet ikke nogen drikkevarer inkluderet i prisen. Også dette kan du se mere om under de enkelte rederier samt under det enkelte cruise.

Når du har zoomet dig ind på hvilket rederi du gerne vil på, så kig også gerne på de forskellige skibe og kategorier. Et rederi som Royal Caribbean har skibe med plads til omkring 2.000 gæster til over 6.000 gæster, så der er stor forskel.

Til sidst, så tag også et kig på kahytterne. Der er nemlig stor forskel på ikke bare prisen, men også hvad der er inkluderet i de forskellige kahytskategorier.

Det lyder måske som mange ting du skal undersøge, men det er egentlig det samme som du ville gøre hvis du skulle på hotelferie. Blot tager dette sejlende hotelværelse dig med til et nyt og spændende sted hver dag.

imageframe-image

Azamara Club Cruises 
er en del af Royal Caribbean familien og består pt af 2 skibe, men bliver udvidet til 3 skibe i 2018. Azamara er det mest luksuriøse i Royal familien og henvender sig til det modne publikum, som sætter pris på
Læs mere her…

imageframe-image
imageframe-image

Celebrity Cruises
er en del af Royal Caribbean familien og har nogle af de mest moderne og luksuøse skibe der findes på havet. Servicen ombord og det høje gastronomiske niveau er blot nogle af højdepunkterne mens skibene i…
Læs mere her…

imageframe-image
imageframe-image

Costa  Cruises
er et italiensk rederi med italiensk design ombord, skibene har italienske navne, og hvert dæk er opkaldt efter en kendt italiensk personlighed eller seværdighed. Costa er kendt for at man får meget for pengene…
Læs mere her…

imageframe-image
imageframe-image

MSC Cruises 
er et italiensk rederi og det skinner igennem på alle deres skibe. Det ses ikke mindst på maden i skibenes restauranter, som naturligvis inkluderer antipasti, pasta, risotto og alt det man forbinder med god italiensk mad.
Læs mere her…

imageframe-image
imageframe-image

Norwegian Cruise Line
er grundlagt i 1966 af norske Knut Kloster og den israelske forretningsmand Ted Arison, som også var med til at grundlægge Carnival Cruise Line i 1972. Norwegian Cruise Line er mest kendt…
Læs mere her…

imageframe-image
imageframe-image

Royal Caribbean
er et amerikansk krydstogtsrederi med norske rødder, som altid har fokuseret 100 % på krydstogt. Royal Caribbean er i dag et af verdens førende krydstogtsrederier med verdens største skibe.
Læs mere her…

imageframe-image