GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

PARADISSTRANDE

Krydstogter til Paradisstrande

Paradisstrande – dit krydstogtskib sejler dig fra strand til strand 

Palmer der svajer blidt i brisen, bountystrande der indbyder til at dase, azurblåt vand man bare må springe i og kokosnøddedrinks, det betegner de fleste strande i Caribien. Flere af strandene som fx 7 miles beach stranden på Grand Cayman er gang på gang på listen over årets bedste strande, mens der på Antigua findes 365 strande som altså giver dig mulighed for at prøve en ny strand hver dag året rundt eller til at finde en strand lige efter dit hoved. Hvad enten du er til små bugter med færre mennesker eller større strande med mulighed for at prøve diverse vandsportsaktiviteter, så findes det i Caribien. Husk at medbringe snorkeludstyret, da også verdenen under vandet er et paradis fuld af farver.

Måske lever de ikke op til betegnelsen paradisstrande, men heldigvis behøver man ikke at tage så langt væk for at finde lækre strande, da Europa også overstrøet med dem, om end vandtemperaturen måske ikke er helt ligesom i Caribien. Tag fx på krydstogt til de kanariske øer, hvor du både kan hoppe i vandet fra de lækre, kridhvide sandstrande eller find en af de vidunderligt smukke og anderledes sorte, lavastrande på Tenerife. Sejler du forbi Barcelona kan du få både storby og strandferie på én gang, mens du på Mallorca også kan finde en stort udbyd af strandmuligheder.
Et krydstogt rundt i det græske øhav byder også på uendelige muligheder for at komme en tur i vandet og naturligvis gælder det også for et cruise rundt på Hawaii, hvor det sværeste valg nok er hvor lang tid du skal bruge på stranden hvis du også skal nå at se andet af øerne.

Se krydstogter der bringer dig til strande du længe har drømt om her på siden.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image