GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

MAD OG VIN

Mad & Vin – cruises med kræs for ganen

Mad & vin

Når man tager på et krydstogt, så er der et hav af muligheder for at opleve en masse fantastiske destinationer, samtidig med at man rejser rundt imellem hvert sted, på et flydende hotel. Udover at opleve de mange nye destinationer og den gode service ombord, så har rederierne også et højt gastronomisk niveau når det kommer til mad og drikkevarer.

Skibene har udover de restauranter som er inkluderet i prisen, mange a la carte restauranter af høj international standard og som mod en lille ekstrabetaling giver en oplevelse udover det sædvanlige. Udover, at der er plads til færre gæster og fokus på detaljen, så spænder variationen fra alt fra argentinsk streakhouse til italienske delikatesser og fra amerikanske burgerjoints med syngende tjenere til cirque-de-soleil-lignede dinnershows, fra Jamie Olivers til Alice in Wonderland. Mulighederne ombord er mange og varierende, så prøv en eller flere af disse specialrestauranter, hvis du er glad for mad.

Flere af skibene arrangerer også vinsmagninger og har egne sommeliers samt vinbarer ombord. Besøg fx den smukt indrettede Cellar Masters bar på Celebrity Solsticeklasse skibene og tag på vinsmagning verden rundt.

Herunder finder du nogle af de skibe, hvor du får de bedste gastronomiske oplevelser samt de ruter der byder på kulinariske lækkerier.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image