GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

MIDDELHAVET

Krydstogt Middelhavet

Krydstogt Middelhavet

Tænker du på at tage på krydstogt i Middelhavet, så findes der et hav af muligheder og kombinationer. Du kan få alt fra storby til strandferie, tapas til gyros, palmer til cement jungle, Gaudi til Michelangelo og limoncello til retsina. Kort sagt, du kan mere eller mindre få alt det du ønsker dig.

Krydstogt Middelhavet – hvor skal man begynde?

Når du skal vælge et krydstogt i Middelhavet, så brug også lidt tid på at overveje hvilken by/havn krydstogtskibet sejler ud fra/til, da man med fordel kan bruge et par dage i denne havn også.

De største og mest populære byer for krydstogter er:

Barcelona, Venedig og Rom.

Krydstogt Middelhavet – østlige eller vestlige?

I krydstogt verdenen skelnes der mellem det østlige og vestlige Middelhav. På et cruise til det østlige Middelhav kan du blandt andet ø-hoppe mellem de fortryllende græske øer, besøge Kroatien, Montenegro, Italien og Tyrkiet. Her kan du opleve kulturskatte, lokale specialiteter og samtidig slappe af på en af de mange lækre strande på turen. Et krydstogt fra Venedig sejler oftest til det østlige Middelhav.
Er du mere til storbyer med arkitektur i verdensklasse, museer, shopping, kultur og historie, så er det vestlige Middelhav noget for dig. Flere af krydstogterne rundt i det vestlige Middelhav har også stop, hvor strandbesøg er muligt, som fx på Mallorca.
Cruises til det vestlige Middelhav starter oftest i Barcelona og Rom. Det er dog også muligt at stå på en del andre steder fx i Frankrig, men disse er oftest de nemmeste og billigste at komme til.

Sæson for et krydstogt i Middelhavet

Der findes krydstogter i Middelhavet hele året rundt, så det er helt op til dig hvornår du vil afsted. Ligesom med alt andet, så stiger priserne i ferieperioderne, men hvis du er ude i god tid, så kan du sagtens komme afsted til overkommelige priser.

Du kan læse mere om metropolen Barcelona, romantiske Venedig og antikkens Rom og hvad de byder på, herunder.