GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

Alle krydstogter

Krydstogter hos GO-Cruise!

Hvis du overvejer at tage på krydstogt, så har GO-Cruise turen til dig. Vi har udvalgt de vigtigste rederier og har håndplukket vores egne favoritter blandt et hav af sejlruter og skibe jorden rundt. Hvad enten du er til sol og strand, storbyferie, ø-hop, uforglemmelig natur, korte eller lange ture, så findes der et krydstogt til dig.

Finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 33 31 10 00 eller på info@go-cruise.dk

Krydstogter

Det bliver stadigvæk mere og mere populært at tage på krydstogt, hvilket især er fordi, at du på et krydstogt oplever en masse forskellige rejsemål, mens man på en almindelig ferie, som regel kun oplever en ø eller en destination på sin rejse.
Men hvor skal man rejse hen? Hos GO-Cruise har vi krydstogter i hele verden. Vi har krydstogter i Middelhavet, Caribien, til og fra København, transatlantiske krydstogter, krydstogter ved Hawaii, krydstogter til Cuba, krydstogter til Alaska, hele Asien, Dubai/Emiraterne, Nordeuropa, Australien & New Zealand, krydstogter jorden rundt og færdigpakkede ture hvor fly og krydstogt er lavet som en Fly & Cruise skræddersyet rejse.

Vi har ligeledes gjort det nemt for børnefamilier at danne sig et overblik ved at lave vores familiepakker. På vores familiepakker kan man se krydstogter, hvor der findes ledige kahytter, hvor der er plads til op til 2 voksne og 2 børn.

Hvem kan rejse på krydstogt?

Krydstogter er det oplagte valg for både børnefamilier, generationsfamilier, par samt hvis man rejser mange venner sammen. Det er muligt at vælge imellem store krydstogtskibe som er fyldt med aktiviteter og de små skibe som har en mere intim atmosfære og længere stop i havnene. Det er vigtigt altid at undersøge hvilke rederier som passer bedst til børnefamilier og hvilke rederier som passer bedst til par. Mange rederier har noget til begge segmenter på et og samme krydstogtskib.

Forskellige krydstogter

Hos GO-Cruise har vi krydstogter fra alle verdens førende rederier og derfor kan vi nemt finde et krydstogt til dig som er nybegynder og bare ønsker at prøve denne ferieform. Dog vil vi gerne advare imod, at det kan være utroligt vanedannende at tage på et krydstogt. Er det første gang du skal på et krydstogt, så er har vi mange ture ud af f.eks. Miami, som er på 2 til 4 nætters varighed. På denne måde kan du prøve konceptet af og finde ud af om det er noget for dig. Det er også perfekt at kombinere et krydstogt med f.eks. en byferie eller et ophold på et godt strandhotel.

Det mest normale er dog at krydstogterne er mellem 7 og 14 nætter og starter og slutter i samme havn. Dog har vi også krydstogter som starter i København eller Aarhus og slutter i f.eks. Middelhavet eller USA. Der findes også verdenskrydstogter som typisk starter i Middelhavet og har en varighed på over 100 dage og som tager dig med på en verdens rundrejse. Se mere i menufeltet ‘World Cruise‘ og se alle vores verdenskrydstogter.

Krydstogter og sæsoner

Hvor skal man rejse hen og hvornår? Det er nok et af de spørgsmål, som vi oftes får. Derfor har vi lavet denne lille oversigt over hvornår, der er højsæson på de forskellige krydstogtdestinationer.

Krydstogtdestinationer i sommersæsonen, april-oktober:

– Krydstogter i Middelhavet

– Krydstogter i Nordamerika

– Krydstogter til Nordeuropa (Mange starter fra København, Aarhus og Kiel)

– Krydstogter til Alaska

– Transatlantiske krydstogter

Krydstogtdestinationer i vintersæsonen, oktober-april:

– Krydstogter til Cuba

– Krydstogter til Asien

– Krydstogter til og fra Dubai/Abu Dhabi

– Krydstogter til alle vores eksotiske destinationer, f.eks. Sydamerika

– Krydstogter til Australien og New Zealand

Krydstogtdestinationer som man kan rejse til hele året:

– Krydstogter i Caribien

– Krydstogter til Hawaii

Krydstogter i Caribien er populært hele året rundt og det er nok på grund af de altid høje og varme temperaturer og de smukke og indbydende paradisøer. I Caribien siger man dog, at der er risiko for orkaner i perioden august – oktober. Faktisk er det mest sikre atg være ombord på et krydstogtskib i orkansæsonen, da krydstogtskibene flytter sig hvis man kan se at en orkan er på vej.

Har du aldrig været på krydstogt før?

Så fortvivl ej. Vi har gjort det nemt og finde frem til lige præcis det krydstogt, som passer til dig. Vi har lavet en inspiration side, hvor man kan finde frem til hvilken salgs krydstogtgæst du er. For at gøre det så nemt som muligt, så har vi delt krydstogterne ind i disse kategorier:

– Krydstogter med fokus på Spa & Wellness

– Krydstogter med storslået natur

– Krydstogter med hovedvægt på mad & vin

– Krydstogter til storbyer

– Krydstogter med paradisstrande

– Krydstogter med kultur

– Krydstogter for voksne

– Krydstogter for børnefamilien og de bedste familieferier

– Krydstogter til dig som søger luksus

Vi har prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge dit krydstogt eller i det mindste er blevet inspireret. Men husk hvis der er noget vi kan hjælpe med, så er det bare at ringe til os på 3331 1000 eller send os en mail på info@go-cruise.dk – så sidder vi klar til at hjælpe.

Krydstogt & drikkepenge

Hos nogle rederier har man inkluderet drikkepengene i krydstogtsprisen og hos andre rederier opkræver man drikkepengene den sidste dag på krydstogtet. Hos GO-Cruise har vi også her gjort det nemt for vores kunder.

Rederier hvor drikkepenge er inkluderet i krydstogtets pris;

Costa Cruises

Celebrity Cruises

Royal Caribbean

Azamara Club Cruises

Norwegian Cruise Line

Rederier hvor drikkepenge bliver opkrævet ombord;

MSC Cruises

Kontanter ombord på et krydstogtskib?

Man kan ikke bruge kontanter ombord på et krydstogtskib. Når man checker ind på skibet, så tilknytter man et kreditkort (VISA-dankort, Mastercard etc) til sin kahytsnøgle og bruger den som betalingsmiddel ombord. Vi anbefaler altid at man tager et kreditkort med på sit krydstogt. Men til dem som gerne vil oprette en konto, er det her muligt og sætte kontanter ind på sin kahytsnøgle, uden at have et kreditkort. Men dette kræver bare at man løbende får kortet fyldt op og den sidste dag på krydstogtet, skal man ned i receptionen og lukke kontoen, inden man forlader skibet. Dette anbefaler vi altid at man gør den sidste aften ombord på skibet, da der på den sidste dag af krydstogtet ofte er lange køer til receptionen, når mange skal forlade skibet på samme tid.

Krydstogt – de billigste tilbud

Hvordan finder man de billigste krydstogter? Vi har igen gjort det nemt for vores kunder at finde de bedste priser på krydstogter. Under fanen Tilbud er det altid muligt at finde de billigste krydstogter, vi har samlet dem under fanebladet PRISBASKERE.

Krydstogt – mest for pengene

Hvor får man egentlig mest for pengene? Det kan du altid se under fanebladet Tilbud og her vælger BEDST TIL PRISEN. Her har vi samlet vores tilbud, hvor man efter vores mening, ja, får mest for pengene.

Krydstogt – ekstra fordele og mere med i prisen

Rederierne kører ofte kampagner og tilbud, men hvor finder man en oversigt, så man er sikker på at få ekstra fordele og ikke gå glip af aktuelle kampagner og gode tilbud på krydstogter? Hvis du er typen som gerne slår til, når fordelene er størst, så er det værd at se med på vores side EKSTRA FORDELE, som du også finder under fanebladet Tilbud.