GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

PRINCESS CRUISES

Krydstogter med Princess Cruises

Om Princess Cruises 

I slutningen af 70’erne blev den populære TV-serie ”The Love Boat” sendt for første gang. Hovedpersonen blev udlånt af Princess Cruises, og var en hvidklædt skønhed med navnet ”Pacific Princess”. Siden da er skibene blevet betydeligt større, men rederiet har gjort meget for at bevare den klassiske krydstogtstemning ombord.

Uanset størrelse er Princess skibe bygget til at føles mindre, end de er. Tanken har været at tilbyde et bredt udvalg af underholdning, mad og aktiviteter, uden at miste den intime stemning. Derfor er skibene bevidst designet med mange ”kroge og hjørner”. De smukke poolområder er inddelt i flere forskellige sektioner, og skibene mangler, i modsætning til de fleste konkurrenter, store atriumområder ¬– for at gøre det hele ekstra hyggeligt.
Atmosfæren ombord er amerikansk og de fleste gæster kommer fra Nordamerika. Krydstogtsoplevelsen er af den traditionelle slags med teaktræsdæk og en maritim stil om bord. En af traditionerne er et champagnevandfald, der foregår på alle krydstogter.

Spiseoplevelser
Princess Cruises er kendt for sine spiseoplevelser, og har for eksempel vundet mange priser for kvaliteten på maden i hovedrestauranten. De største skibe indeholder en buffetrestaurant, der er åben hele døgnet, og flere specialrestauranter, blandt andet grillrestauranten Crown Grill og den italienske Sabatinis. Desuden værdsætter mange rederiets pizza, der bages à la carte af professionelle pizzabagere.
Princess Cruises tilbyder både traditionel spisning med faste tider samt åben spisning, hvor du kan komme når du er sulten.

Film under stjernerne
Ud over maden er også underholdningen førsteklasses, og udspredt over hele skibet. Princess Cruises var de første, der introducerede en stor filmskærm på pooldækket. Skærmen benyttes primært om aftenen som udendørs biograf, hvor der bliver vist film under åben himmel, men også under fx VM hvor man kan se fodbold på dækket.

Hvem egner krydstogtet sig til?
Princess Cruises besøger flere havne i verden end noget andet rederi, og er dermed et godt alternativ til rejsevante personer, der vil opleve nye steder.

Størstedelen af udvalget om bord er tilpasset til par, men der er også børne- og ungdomsklubber til børnefamilier. Da Princess Cruises er synonymt med ”The Love Boat” er der mange par, som er på bryllupsrejse.

Skibe

imageframe-image

Emerald Princess har alt hvad man kan forvente og mere til ombord. Rederiet lægger vægt på, at man som feriegæst har mange mulighederne ombord…
Læs mere her…

imageframe-image

Regal Princess højdepunkter ombord er udover skibets smukke atrium, en glasbro 40 m over havet, pooldæk med udendørs biograf…
Læs mere her…

imageframe-image

Royal Princess højdepunkter ombord er udover skibets smukke atrium, en glasbro 40 m over havet, pooldæk med udendørs biograf…
Læs mere her…

imageframe-image

Island Princess mere tekst kommer 
Læs mere her…